Romania, tara calatoriilor sfinte
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 01/12/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Fac urari pentru tara mea, din pricina obarsiei, a fratilor, a surorilor, a parintilor, a neamurilor mele, si a tuturor care au in ei sange românesc. Suntem o tara speciala, chiar daca, suntem dezbinati si imprastiati in cele patru vanturi ale cerului. Daca Dumnezeu a ales ca sa ne risipeasca printre popoare, a ales ca sa o faca dupa stiinta Lui mai dinainte, si tot dupa stiinta Lui, Dumnezeu a mai lasat vremuri de indurare peste Romania.
Cred ca niciodata, nu am sa mai gasesc Romania copilariei mele acolo, desi, in mare parte, muntii tot acolo au ramas, dar goi, raurile tot acolo au ramas, dar goale si poluate, dealurile tot acolo au ramas, dar plesuve, campiile tot acolo au ramas dar nu mai sunt aurite, ci sunt arse. Dar, chiar daca, nu mai esti ce ai fost odata, sfanta Tara Româneasca, eu tot o sa te iubesc, chiar daca esti mai goala, mai trista, mai neputincioasa, eu tot nu o sa ma despart cu gandurile mele de tine. Fac urari pentru pacea ta, Românie draga. Fac urari pentru binele tau, Românie scumpa. Ii multumim Domnului ca si steagul romanesc este pus pe marea corabie a mantuirii, Biserica lui Isus Hristos.
România, Dumnezeu sa iti binecuvanteze ogoarele din nou, cu roua, cu ploaie, cu soare, cu bruma si zapada. România, Dumnezeu sa iti binecuvanteze riurile, lacurile, apele din adancuri, fluviul si marea. România, Dumnezeu sa iti binecuvanteze muntii, vaile si dealurile, campiile si cerul de deasupra ta. România, Dumnezeu sa iti binecuvanteze oameni tarii, de la cel mai batran om al tarii pana la cel mai mic copilas din fasa. România, Dumnezeu sa iti pazeasca si sa iti intareasca hotarele si sa ti le largeasca. România, noi, cei din diaspora, suntem ai tai, cu inima, cu gandul si cu trupul.
Dumnezeu sa binecuvanteze pentru totdeauna România.

Ciprian Muresan. Irlanda.
Amin, fiţi binecuvântat frate.
Adăugat în 02/12/2015 de floridinmaracineni
Amin!
Adăugat în 02/12/2015 de bneli07
Statistici
  • Vizualizări: 926
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni