Cuvinte răstălmăcite
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Foșnet stelar  |  Tematica: Caracterul
Resursa adaugata de sanda_tulics in 05/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Pace = cuvânt de salut între creștini ( care ascunde minciună, neliniște, ură, concurență și toate duhurile de care era stapânit Iuda Iscarioteanul!
(Cele scrise mai sus sunt efecte nedorite între frați, societatea bisericii dar care au existat și persistă și azi.
Pe Domnul Isus L-au vândut cu o sărutare! Cine!? Acela care era cel mai apropiat, pus în slujire; acel care făcea parte din ucenicii Domnului);
Atunci, sub cuvântul de salut... se pot ascunde cele scrise?... Din păcate: da!
Dacă sub o sărutare s-a ascuns trădarea...!
Sigur, situația este un semnal de alarmă și nu se adresează sufletelor sincere, iubitoare și apropiate Cuvântului și Domnului.
O temă deosebit de importantă aţi abordat sora Sanda; de a cerceta ce se poate ascunde în spatele unor cuvinte pe care le rostim cu mare uşurinţă; citind şi mesajul acesta, mi-am amintit cum am fost cercetată cu mulţi ani în urmă, chiar la începuturile pocăinţei mele, de a nu saluta cu nebăgare de seamă cu salutul creştinesc al pocăiţilor "PACE!" dacă nu exista o astfel de stare faţă de persoana careia îi adresam salutul; pur şi simplu Duhul Domnului nu-mi permitea sa spun PACE dacă simţeam căci între noi chiar nu era sudată pacea lui Dumnezeu; foloseam pe atunci orice alt cuvânt de salut printre care şi salutul "Fii binecuvântată cu pacea Domnului" sau "Domnul sa ne dea cu adevarat pacea Sa"... etc... iată ce lesne putem păcătui faţă de Domnul nostru prin utilizarea unor cuvinte; fiţi binecuvântată cu înţelepciune sfântă pe mai departe.
Adăugat în 06/10/2015 de floridinmaracineni
Dumnezeu te- aî nvrednicit să aduci și mai multă lumină în acest text. Fii binecuvântată soră Florica!
Adăugat în 06/10/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1195
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni