Sa fim noi
Autor: Maria Nechita  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 14/09/2015
    12345678910 0/10 X
Ioan 18:28-31''Au adus pe Isus de la Caiafa in odaia de judecata: era dimineata. Ei n-au intrat in odaia de judecata, ca sa nu se spurce si sa poata minca Pastele. Pilat deci a iesit afara la ei, si le-a zis: ''Ce pira aduceti impotriva omului acestuia?'' Drept raspuns, ei i-au zis: ''Daca n-ar fi fost un facator de rele, nu Lam fi dat noi in miinile tale.'' Atunci Pilat le-a zis: ''Luati-L voi, si judecati-L dupa legea voastra.'' ''Noua nu ne este ingaduit de lege sa omorim pe nimeni.''i-au zis Iudeii.'' ''Iata omul!'' le-a zis Pilat. Omul adevarat! Doar cu citeva zile inainte striga poporul in fata lui ''Osana''si acum strigau ''La moarte cu El!! Rastigneste-L!! Dar judecati-L voi le zise Pilat. Noi avem o lege si nu putem sa o calcam, nu putem sa intram in odaia de judecata ca sa nu ne spurcam, doar vrem sa mincam Pastele. O Doamne cite mastii!! Cita fatarnicie!! Haina neprihaniri imbracata peste niste inimi pline de ura si viclenie. N.Moldoveanu zicea: ''Cel mai periculos este atunci cind eul imbraca haina neprihaniri. Acei oameni care sint plini de masti sint cei mai greu de indentificat in Biserica,pentru ca au tupeu sa dea invatatura si lectii la alti. Cind ii auzi dupa amvon iti vine sa zici: ''Asta nu ar trebui sa mai coboare de la amvon.'' iar ziua urmatoare cind il vezi in familie,pe strada,la serviciu iti vine sa zici ''asta nu ar mai trebui sa mai treaca la amvon.''Cel rau se bucura ca omul sa predice mereu numai sa nu-si auda predica, sa se faca rugaciuni cit de multe numai sa nu fie in duh si in adevar, sa vorbeasca despre neprihanire toata ziua numai sa nu aiba neprihanirea lui Hristos, ci pe a lui. Astfel de oameni cunosc foarte bine legea, ce sa faci ce sa nu faci,ce e bine,ce e rau, cum trebuie sa fie alti dar nu vreau sa- si arate adevarata lor fata ci oricind isi lustruiesc mastile zicind: ''la noi nu se face asa,noi trebuie sa fim, sa fim,noi nu sintem ca alti'' Judecata este dragostea lor si nu conteaza omul. In lege nu este mila pentru aproapele. Legea nu iarta ea judeca si pedepseste.
Multumim Tatalui nostru Cel ceresc,pentru Domnul Isus care a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti. Aceasta neprihanire biruieste judecata si dragostea Lui Dumnezeu este turnata din belsug peste acei care doresc sa fie sinceri si fara mastii. Pentru aceasta biruinta si binecuvintare pe care Domnul Isus ne-a adus-o la cruce,merita sa fim noi insine si orice masca sa o dam jos cu graba, iar chipul Domnului sa poata fi vazut in noi in familie, in in Biserica, pe drum, la munca si oricind.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 899
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.