Străini
Autor: PAUL MITRIC  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de palutu in 15/01/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Strãini
M-am nascut ca sa traiesc; traiesc ca sa cunosc, dar in cunosterea mea... nu stiu pentru ce traiesc!
Pana acum, am avut ocazia sa vad lucruri, sa traiesc momente... am copilarit, am prins putini ani de coplilarie, dar totusi, ma bucur de asta! Am vazut de ce e capabila viata de om, am observat ca nu suntem perfecti si am tinut cont de un singur lucru... Totusi, suntem straini pe acest pamant, cat si unul pentru celalat!
Am intalnit oameni rãi, dar si buni... am intalnit plansul dar si bucuria, am vazut lacrimi curgand de durere dar si de bucurie!
Unii nu cunosc un singur lucru. Nu au aflat cine sunt ei cu adevarat! De ce? Pentru ca nu cunosc adevarul!
Un singur lucru trebuie sa stiti, indiferent de ce religie sunteţi sau ce cult... trebuie sa stiti cine v-a ghidat pana aici... cine v-a trecut peste necaz si chin... cine v-a sters lacrimile durerii de pe obraz... cine v-a ferit de rau... cine este Acela?
Acela este Domnul care iubeste pe fiecare in parte, cu o iubire egala dar unica pentru fiecare... El, Dumnezeu, Creatorul nostru iubit, Care pe o cruce S-a jertfit ca sa fim rascumparati prin dragostea Lui... El... Care a suferit atata durere, amar, chin... pentru ce?
A facut-o pentru noi strainii... sa cunoastem si binele, caci in ochii nostri era doar intuneric, nu era nici macar o luminita in capatul tunelului... era bezna pacatului!
Oh!... am fost si noi acolo pe dealul Golgotei cu cei ce rai... noi, L-am biciuit... noi am fost acei ce L-au scuipat... noi, strainii pamantului!
Cauta adevarul, umbla cu frica, invatã, cugetã si nu te lasa dezamagit in ziua cea grea, tine-te tare si gandeste-te la cel ce nu a avut ce ai tu, gandeste-te la cei ce totdeauna au pierdut... daca nu ai un lucru sau nu crezi ca poti sa il ai vreodata... intelege ca nu esti facut sa castigi todeauna... fii multumitor cu ce ai, daca nu gasesti un raspuns pe care nimeni nu ti l-a putut da... Cauta-L pe Domnul cãci El te va ajuta sa il gasesti... El te cunoaste atat de bine incat ai sa fi mirat asa de tare si ai sa te luminezi, in ochii tai ai sa simti claritatea si ai sa vezi ca esti liber, o sa iti gasesti pacea inimii in El.
Tu, cel ce esti cazut, ridicã-te... lupta si cauta sa vezi cine esti, cine te-a creat, cine S-a jertfit pentru tine!? Tatãl ceresc care nu a uitat de noi, Marit sa fie El, Imparatul Galaxiilor si a marii omeniri! Te laudam Isuse! Suntem poate straini unul pentru celalalt dar sa tineti minte un singur lucru si sa nu uitati... In ochii lui Dumnezeu nu suntem straini!
Aleluia, Amin!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1053
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni