Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

De Rusalii
Autor: Anonim  |  Album: Solitar sau Botezat  |  Tematica: Botezul
Resursa adaugata de gvnob in 08/06/2014
    12345678910 0/10 X
Rusaliile  

Botezul, obligatie sau obtiune?  Obtiune.  

De ce botezul?    
Cum ar fi daca ar trebui sa mergi pana in SUA pe jos, doar cu o harta? Unii aleg aceasta, sunt multumiti, au pornit la drum si merg inainte fara sa se dea in laturi. Exista si posibilitatea de a avea un ghid. Acesta, cunoaste cele mai bune drumuri, cele mai sigure surse de hrana, de apa, de imbracaminte, este medic si are cele mai speciale medicamente... uneori e nevoie de operatie si asta se face numai in locuri speciale, uneori trebuie sa mergi prin frig... El cunoaste cele mai bune si calduroase adaposturi... uneori pe loc drept prin arsita torida, El cunoaste cele mai racoroase izvoare si locuri cu umbra pentru odihna, cand iti este prea greu, te ajuta la poverile tale, daca se intampla sa schiopatezi, nu te lasa in urma, te sprijineste, vegheaza noapte in locuri primejdioase si te avertizeaza in caz de pericole... Si cate multe altele pe care noi nici nu le stim, dar El are grija de toate ca Unul care cunoaste in cele mai mici detalii, totul.  
Viata noastra pe pamant este o calatorie spre vesnicie. Unii abandoneaza calatoria alegand sa traiasca doar pentru viata aceasta cu toate ca sunt constienti  caci finalitatea acestei vieti este chinul vesnic. Prefera placerile de o clipa, comoditatea, confortul propriu... O alta categorie sunt cei care pornesc la drum, dar cand intalnesc obstacole, greutati, probleme, abandoneaza si se intorc...
Alegerea ne apartine fiecaruia in parte.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 709
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni