Nu ne potrivim, dar ne iubim...
Autor: Roxy  |  Album: Zambeste, Domnul te iubeste!  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de hodorogea in 21/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Nu ne potrivim, dar ne iubim...

   

    Vreau sa fii sotia mea. Dar pentru asta sunt unele conditii: Eu imi iubesc mama mai mult decat pe tine. Asta o poti intelege, daca te gandesti ca o cunosc mai demult decat te cunosc pe tine.

    Daca apare vreo problema si trebuie sa iau o decizie, desigur ca il voi consulta pe tata. Tu esti inca tanara si fara experienta, pe cand tata e mai in varsta si foarte intelept. El conduce o firma in care doresc sa am si eu un viitor, asa ca poti intelege ce simt.

    Imi voi pastra camera in casa parinteasca. Cei noua frati ai mei inseamna mult pentru mine si sunt sigur ca nu te deranjeaza ca o sa-mi petrec timpul cu ei. Sper ca nu te vei supara ca te las singura.

    Trebuie sa intelegi ca tot ce e al meu, imi apartine exclusiv. Va trebui sa semnezi un act prin care sa declari ca nu ai nci o pretentie in ce privesc banii care-mi apartin. Sunt sigur ca o femeie inteligenta ca tine isi va gasi o slujba prin care sa se intretina.

    Nu suport slabiciune, lacrimi sau tristete, asa ca nu astepta de la mine atentie si compasiune. Eu trebuie sa dorm si nu vreau sa fiu deranjat de necazurile altuia. Iti vei purta poverile si vei tine fruntea sus.

    Vreau sa fii sotia mea si, prin urmare, vei purta toata raspunderea pentru copiii nostri, pentru hrana familiei, asa incat eu sa pot sa-i acord toata atentia familiei mele, bunurilor si afacerilor mele.

    Esti o femeie draguta si sunt sigur ca vom putea sa ne simtim bine impreuna. Ce zici,spui DA? Daca da, eu merg la mama sa o intreb daca este bine. Si daca va avea loc nunta, familia ta va trebui sa suporte toate cheluielile! (Am preluat-o)

Resursa nu a fost bine inclusa in tematica!Aceasta nu este dragoste!Sau este?Stai s-o intreb pe mama!
Adăugat în 21/04/2012 de sanda_tulics
Sanda: Bineineles ca asta nu e dragoste...dar gandeste-te cate fete se casatoresc cu asemenea baieti fara ca ele sa banuiasca cum sunt in realitate...si mai gandeste-te cati baieti fac exact asa ca tipul din descriere...macar tipul asta spune ce gandeste.
Adăugat în 22/04/2012 de hodorogea
floridemai: Cartea din care am luat eu aceasta mica relatare( crestina) sunt sigura ca a scris invatatura asta ca sa poata invata tinerii din zilele noastre ceva vital. Normal ca un crestin nu cred ca ar trebui sa gandeasca asa, si nici macar ceilalti nu ar trebui, cine mai stie nu?
Adăugat în 22/04/2012 de hodorogea
uita-te bine caci resursa este incadrata la tematica dragoste-prietenie,sigur ca nu este dragoste iar cele detailate de tine sunt fapte adevarate care se petrec intre tinerii chiar crestini
si acest lucru este foarte dureros si adevarat!.Tinerii nu trebuie sa se casatoreasca doar''biologic'',casatoria implica un angajament foarte matur pentru toata viata,din partea ambilor tineri.Se poate discuta f mult pe subiect... referitor la ;;Stai s-o -ntreb pe mama''... este tocmai nota de maturitate care reiese din caracterul tinarului! Numai bine!
Adăugat în 22/04/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2375
  • Comentarii: 4
Opțiuni