Hristos a înviat!

Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
bisericamesia.ro/misiune
Misiunea “Drum spre Paradis” este parte a Bisericii Penticostale “Mesia”, Botosani Viziune: Viziunea noastra este sa-L glorificam pe Dumnezeu aratand oamenilor din Botosani si nu numai, Drumul spre Paradis!
Radio Philadelphia
Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii. Un Radio pentru inima ta! Websaitul conţine 3 canale radio (Contemporan, Pentru cei mici şi Clasic) ...câte unul pentru fiecare generaţie.
Scriptura si Viata
Traieste dupa voia Domnului si vei avea cu siguranta viata vesnica! "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra" MATEI 6 : 33
Gânduri curate pentru lume adunate
Blogul acesta se adresează tuturor persoanelor iubitoare de frumos,cărora le place să citească ceva înălțător, ziditor și captivant în același timp. De asemenea,chiar și copiii pot intra nestingheriți pe tărâmul minunat al acestui blog fără a fi nevoie de acordul părinților.
Cursul Kairos
Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu citeste mai mult...
Oglinda Inimii
Un site pentru femei, locul in esti intre prietene, intre femei care nu doresc altceva decat sa se deschida si sa impartaseasca din sufletul lor, trairile pe care le au, modul in care Dumnezeu le-a vorbit si in care lucreaza in viata lor. Poate ca azi ai nevoie doar de acel cuvant care sa te motiveze sa mergi mai departe. Sper ca aici la Oglinda Inimii vei gasi acel cuvant de incurajare, bazat pe o invatatura biblica care sa te inspire la speranta, curaj, credinta, dragoste si perseverenta.
www.filumina.ro
Muzica crestina multa avem varog sa primiti acest site
Radio Sion
Asculta muzica pentru sufletul tau! Acum si pe android! Un radio la inaltime.
Biserica Sfanta Treime Zalau
Biserica Baptista Sfanta Treime Zalau
Biserica Rhema Iasi
Transmitem live la https://www.facebook.com/rhemaiasi/
Librăria creştină Isaharus
Biblii, cărţi, CD, DVD , produse artizanale, anticariat la cele mai avantajoase prețuri! Ne puteți găsi: - Facebook: https://www.facebook.com/LibrarieCrestinaOnline/ - Instagram: https://www.instagram.com/isaharus.ro/ - Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRZ6_4G29F1MQ7VVBLXpvNw Pentru noi clienții sunt cei mai de încredere parteneri ai noștrii, comenzi puteţi lasa direct pe site-ul librăriei (www.isaharus.ro) sau prin mail [email protected]
Poezii crestine
"Poezii crestine" este un loc pentru iubitorii de poezie. Esti copil al lui Dumnezeu? Citeste. Nu esti mantuit? Citeste. Ma rog sa ai folos din aceste poezii compuse de Domnul impreuna cu mine, poezii in care am pus suflet. Fii binecuvantat!
ClickBible
Un nou site cu resurse biblice: predici audio și video, cântări MP3, dicționar biblic, articole, comentarii biblice, etc. Deasemenea, ClickBible, va pune la dispoziție mai multe functionalități de studiere a Scripturii online. Site-ul este disponibil în mai multe limbi, urmând ca să fie adăugate și altele. Prezentarea site-ului: https://www.youtube.com/watch?v=rwxV5ubmG6M (VIDEO).
Canada evanghelica blog
Un blog al bisericilor, evenimentelor, stirilor din Canada.
Marea Britanie evanghelica
Un blog al bisericilor, evenimentelor si stirilor din UK.
Radio Isus pentru toti
Suntem un post de radio creștin necomercial, ce isi propune să aducă Evanghelia cât mai multor oameni. Noi credem că singurul care poate da sens vieții este Isus.
Biserica Sion Ingolstadt
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul Ingolstadt care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală. Invităm pe această cale pe toţii vorbitorii de limba română din Ingolstadt şi împrejurimi să ne viziteze. Vă aşteptăm cu drag!
ariseforchrist.com
ARISE FOR CHRIST este o misiune creștină care își propune mobilizarea creștinilor la acțiune, conectarea lor, a bisericilor și a organizațiilor creștine cu scopul de a fi mai eficienți în mărturisirea Evangheliei și extinderea Împărăției lui Dumnezeu.
Biblia audio dramatizata
Biblia audio dramatizata - Evanghelia dupa Matei, traducerea Dumitru Cornilescu 1924 revizuita. Asculta Biblia!