La 11 ani de Resurse Creștine, avem nevoie de tine!

Citește

Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Cursul Kairos
Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu citeste mai mult...
Oglinda Inimii
Un site pentru femei, locul in esti intre prietene, intre femei care nu doresc altceva decat sa se deschida si sa impartaseasca din sufletul lor, trairile pe care le au, modul in care Dumnezeu le-a vorbit si in care lucreaza in viata lor. Poate ca azi ai nevoie doar de acel cuvant care sa te motiveze sa mergi mai departe. Sper ca aici la Oglinda Inimii vei gasi acel cuvant de incurajare, bazat pe o invatatura biblica care sa te inspire la speranta, curaj, credinta, dragoste si perseverenta.
www.filumina.ro
Muzica crestina multa avem varog sa primiti acest site
Radio Sion
Asculta muzica pentru sufletul tau! Acum si pe android! Un radio la inaltime.
Biserica Sfanta Treime Zalau
Biserica Baptista Sfanta Treime Zalau
Biserica Rhema Iasi
Transmitem live la https://www.facebook.com/rhemaiasi/
Librăria creştină Isaharus
Biblii, cărţi, CD, DVD , produse artizanale, anticariat la cele mai avantajoase prețuri! Ne puteți găsi: - Facebook: https://www.facebook.com/LibrarieCrestinaOnline/ - Instagram: https://www.instagram.com/isaharus.ro/ - Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRZ6_4G29F1MQ7VVBLXpvNw Pentru noi clienții sunt cei mai de încredere parteneri ai noștrii, comenzi puteţi lasa direct pe site-ul librăriei (www.isaharus.ro) sau prin mail isaharuslibrary@yahoo.com.
Poezii crestine
"Poezii crestine" este un loc pentru iubitorii de poezie. Esti copil al lui Dumnezeu? Citeste. Nu esti mantuit? Citeste. Ma rog sa ai folos din aceste poezii compuse de Domnul impreuna cu mine, poezii in care am pus suflet. Fii binecuvantat!
ClickBible
Un nou site cu resurse biblice: predici audio și video, cântări MP3, dicționar biblic, articole, comentarii biblice, etc. Deasemenea, ClickBible, va pune la dispoziție mai multe functionalități de studiere a Scripturii online. Site-ul este disponibil în mai multe limbi, urmând ca să fie adăugate și altele. Prezentarea site-ului: https://www.youtube.com/watch?v=rwxV5ubmG6M (VIDEO).
Canada evanghelica blog
Un blog al bisericilor, evenimentelor, stirilor din Canada.
Scandinavia evanghelica
Un blog al bisericilor, evenimentelor si stirilor din Scandinavia.
Marea Britanie evanghelica
Un blog al bisericilor, evenimentelor si stirilor din UK.
Radio Isus pentru toti
Suntem un post de radio creștin necomercial, ce isi propune să aducă Evanghelia cât mai multor oameni. Noi credem că singurul care poate da sens vieții este Isus.
Biserica Sion Ingolstadt
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul Ingolstadt care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală. Invităm pe această cale pe toţii vorbitorii de limba română din Ingolstadt şi împrejurimi să ne viziteze. Vă aşteptăm cu drag!
ariseforchrist.com
ARISE FOR CHRIST este o misiune creștină care își propune mobilizarea creștinilor la acțiune, conectarea lor, a bisericilor și a organizațiilor creștine cu scopul de a fi mai eficienți în mărturisirea Evangheliei și extinderea Împărăției lui Dumnezeu.
Biblia audio dramatizata
Biblia audio dramatizata - Evanghelia dupa Matei, traducerea Dumitru Cornilescu 1924 revizuita. Asculta Biblia!
taine din Scripturi
Site-ul oficial al cartii Adevar pentru viata. Contine ebook gratuit si forum.
Biserica Crestina Romana Elim Antwerpen din Belgia
Dragi frați,surori și prieteni în Domnul Isus Hritos, Biserica Creștină Elim din Antwerpen Belgia vă învită să luați parte alături de noi la servicile divine pentru a-L lauda pe Domnul Dumnezeu și a-I da cinste Salvatorului nostru Isus Hristos prin Duhul Sfânt în fiecare duminică la ora 17.00. Scopul și gândul nostru este de a fi un turn de scăpare și o cetate sfântă, unde Domnul Isus Hristos este Stăpân și Rege, pentru cei care departe de țară, tot au o dorință aprinsă de a-L căuta pe Dumnezeu
Misiunea Alege Astăzi
Să vorbim oamenilor despre Isus Hristos!
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton , s-a format cu ajutorul lui Dumnezeu si prin calauzirea Duhului Sfint. Dumnezeu ne-a purtat de grija si ne-a calauzit chiar daca suntem pe meleagurile indepartate ale Noii Zeelande . Ne bucuram nespus de mult de cercetarea Domnului si ai multumim caci El asi tine promisiunile Lui dupa cum spune cuvintul de la Matei 18;20 ,, Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu , Eu sunt in mijlocul lor ''.