La 11 ani de Resurse Creștine, avem nevoie de tine!

Citește
Versetul zilei
Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”
Daniel 3:29
Pune-l pe pagina ta

Cateva cuvinte despre noi

ResurseCrestine este un concept pornit la initiativa catorva tineri dornici sa puna la dispozitia fiecaruia o gama variata de resurse exclusiv crestine, organizate intr-o baza de date cuprinzatoare, care sa constituie ajutor si hrana pentru (lucratori) crestini, indiferent de denominatiune, dar si o fereastra spre lume, lucrand impreuna la "avansarea Imparatiei lui Dumnezeu".

Mentionam ca NU reprezentam in mod oficial nici o institutie si NU suntem sponsorizati de nimeni. Deasemenea, amintim ca nu avem nici un beneficiu material din aceasta lucrare, tot ceea ce facem fiind spre slava si in Numele Domnului Isus Hristos.

Prin predicile distribuite pe acest site, NU incurajam sub nici o forma trairea continua si constienta in pacat sub motivul ca Dumnezeu e bun si iarta. Daca vreuna din aceste predici, contrazice acest principiu va rugam sa ne contactati.