La 11 ani de Resurse Creștine, avem nevoie de tine!

Citește
Versetul zilei
Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”
Daniel 3:29
Pune-l pe pagina ta

Consiliere spirituală

Aveți neclarități în viața de credință? Aveți întrebări cu privire la unele pasaje din Scriptură? Întâmpinați probleme dificile în anumite situații și doriți un sfat? Vă oferim un formular prin care puteți intra în contact cu frați păstori pentru a putea primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Vă informăm ca acest formular este de consiliere și nu de mărturisire. Răspunsurile vor fi primite pe adresa dvs. de e-mail și nu prin telefon. În ceea ce privește confidențialitatea acestor mesaje, vă asigurăm ca ele vor fi citite doar de către persoana pe care o selectați dvs. din listă.
Important: nu folosiți această opțiune pentru a cere bani sau alte lucruri de acest fel pentru că mesajul dvs. va fi ignorat.

Introduceti caracterele din imaginea alaturata (doar litere si cifre, fara spatii)