ce poți să faci în ziua de crăciun?
Autor: Șoitu Alexandru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de alex.soitu in 28/02/2016
    12345678910 0/10 X

Subiectul: Ce poți să faci în ziua de crăciun?

Introducerea: pace fraț,i surori, oaspeți ai Casei Donului și dragi prieteni. Fiecare dintre noi poate să facă diferite lucruri, fapte, atât și bune cât și rele. Și dacă ne vom uita cu atenție în societatea în care trăim, vom vedea că cam așa și este fiecare face ce dorește și cum dorește, și nu mai ține seamă de nimeni și nu mai vorbim de zilile în care le face. Dar scopul acestui mesaj despre care voi predica în această zi este ca să aflmă ceva foarte important, care ne privește pe toți și chemare la acțiune. În acestă zi de mare sărbătoare doresc să vorbesc despre un subiect foarte important pentru fiecare dintre noi, și acest subiect este întitulat în felul următor: Ce poți să faci în ziua de crăciun?

1.      Să te bucuri de nașterea Mântuitorului. Luca. 2:6-7

Exemplu: ,,Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic bucrați-vă”!. Filipeni 4:4. În deosebin în această zi de mare sărbătoare noi trebuie să ne bucurăm enorm de mult de nașterea mântuitorului.

2.   Să spui și altora despre nașterea Mântuitorului. Luca. 2:17-18 2:38.

3.   Să te închinii Mântuitorului. Mat. 2:11.

Închiere: în acestă zi doresc să adresez o provocare și un îndemn către noi toți. Hai să ne bucurăm în acestă zi de Crăciun pedeplin să uităm de toate grijurile și nevoi, dar să nu ne bucurăm doar în această zi ci in fiecare zi. Hai să ducem vestea despre nașterea lui Isus la toți oameni. Hai să refuzăm să ne închinăm oamenilor vedetelor, idolilor ci să ne închinăm cu reverență doar lui Dumnezeu. Să ne ajute Domnul frați si surori ca să punem în aplicare ce am învățat până acum. Doresc să va anuț că mesajul din această diminiața mai are încă o parte adică 3 puncte la fel sunt foarte importante. De acea vă îndemn ca după masă să ne adunăm din nou pentru a vedea și a doua parte, vă aștept pe toți cu drag la adoua parte a mesajului!

 

 

 

 

 

 

Subiectul: ce poți să faci în ziua de Crăciun?

            Introducere: pace dargi prieteni frați și surori. Neama duna în această seară ca să continuăm mesajul care lam început în diminiața zilei de azi. Ași dori ca fiecare dintre noi să cunoască și a doua parte a mesajului nu doar jumate atunci când cunoști un subiect pe jumate cred că nu este ceva plăcut dar când îl cunoși pe deplin atunci ești împlinit. Aș dori să facem o recapitulare la ce am vorbit diminiața. Și așa după cum ne aducem aminte am vorbit despre 3 puncte importante și anume, că trebuie să ne bucurăm, să ducem și la alți vestea buna a nașteri lui Isus, și să te închini Mântuitorului. Doresc ca fiecare ascultător să cunoască ce trebuie să fac în ziua de crăciun. Și în timpul care ne stă în față doresc să vă prezint și adoua parte a acestui mesaj, dar doresc pentru cei care nu au fost diminiața la Biserică și pentru toți, să mai anuț încă o dată subiectul predicii și subiectul este: ce poți să faci în ziua de craciun?

4.         Să te pocăiești  Ioan. 3:3. Evrei. 3:7.

5.         să te împaci cu aproapele tău. Mat. 5:24

6.         să nu te îndoiești de puterea Lui Dumnezeu.  Luca. 1:49.

            Exemplu: Se spune că o dată o doamnă la care ia decedat soțul a răsmas cu un băiat. Și această doamnă descurajată și plină de grijuri și nevoie, a început să își puie multe întrebări și a început să se îndoiească de puterea Lui Dumnezeu. Și bățelu ei cănd a văzut lucrul acesta a zis: mamă dacă Dumnezeu a putut ca să facă ca Isus să se nască din ficiară, atunci noi nu trebuie să ne îndoim că El are puterea, și cu puterea Sa Dumnezeu ne va ajuta în toate, la acest răspuns mama copilui a rămas cu ochii în lacrimii și a prnuțat da întradevăr puterea Lui Dumnezeu este mare.

Închiere: în această zi am văzut toți împreună ce putem să face în ziua de crăciun, cunoaștem deja toți cei care am fost prezenți azi aici că putem să ne bucurăm de nașterea lui Isus, să ducem vestea despre naștere si la alti, să ne închinăm Mântuitorului, să te pocăiești, să te împaci cu aproapele tău, și să nu te îndoiești de puterea Lui Dumnezeu. Doresc să vă îndemn să luaăm ficeare dintre noi aminte la mesajul din această diminiață, fiecare dintre noi vom pleca pe la casele noastre și vom continua să faceam ce am mai făcut până acum, daru eu vă îndemn și dorința mea cea mai mare este să punem în aplicare acești 6 pași care sunt de o mare importanță pentru noi creștini. Dacă noi vom aplica, ce am învățat azi vom avea doar de câștigat și este spre binele nostru. Eu am dorit ca fiecare ascultător care este în sala aceasta să afle ce poate să fac într-o zi de crăciun, să ne ajute Dumnezeu la aplicare!

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1320
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”