Glasul Domnului Îl auzim în orice lucru în care există viaţă, de la om,...
Autor: Flavius Laurian Duverna  |  Album: Cugetări  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de Duverna in 12/11/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Glasul Domnului Îl auzim în orice lucru în care există viaţă, de la om, capodopera măreaţă a creaţiei Sale, până la cel mai minuscul firicel de iarbă, care străpunge scoarţa terestră a pământului să iasă spre lumină.
adevărat. Dumnezeu ne vorbeşte chiar şi prin frunza care cade.
Adăugat în 12/11/2012 de 1954adina.9mai
Domnul doar El este-n toate! Fiţi binecuvântat, foarte frumos spus.
Adăugat în 25/11/2012 de floridinmaracineni
Adevărat că Dumnezeu vorbeşte prin multe lucruri omului, dar este drept să spui că "Dumnezeu vorbeşte omului prin firul de iarbă care străpunge scoarţa pământului" dacă tu nu ştii cum anume vorbeşte Dumnezeu prin acest fir de iarbă? Iov, cap. 13 vorbeşte despre cei care îl apără pe Dumnezeu spunând lucruri despre care nu au habar. Şi nu vorbeşte laudativ.
Sunt sigur că ai fost bine intenţionat scriind ceea ce ai scris, dar mă îndoiesc că îţi este clar despre ce vorbeşti. Iar dacă îţi este clar, explică-mi şi mie din ce se vede măreţia lui Dumnezeu în firul de iarbă care iese din pământ?
Şi te rog să nu te superi pe mine, dar am căzut şi eu în aceeaşi capcană şi mai cad încă, de aceea m-am simţit dator să te atenţionez.
Adăugat în 07/06/2013 de tudorel216
Iată explicaţia: ,, Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor lui. O zi istoriseşte alteia acest lucru, o noapte dă de ştire alteia despre el. Şi aceasta fără vorbe, fără cuvinte, al căror sunet să fie auzit, dar răsunetul lor străbate tot pământul, şi glasul lor merge până la marginile lumii." Ps. 19. 1-4.

Cu toată stima şi respectul în Domnul Isus, Mântuitorul nostru iubit!
Adăugat în 07/06/2013 de Duverna
Statistici
Opțiuni