S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește
Doamne, vreau sa te cunosc mai mult!
Autor: E.A  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 12/02/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

As vrea sa impartasesc ceea ce mi s-a intamplat intr-o călătorie, Dumnezeu lucreaza minunat!

Eu locuiesc in alta tara, pana aici Dumnezeu m-a ajutat atat cu studiile mele cat si in domeniul sportului. Astazi aveam un campionat clasificatoriu pentru campionatul national care va avea loc peste cateva saptamani, acesta a avut loc in alt oras, trebuia sa merg de ieri in tren ca sa pot ajunge la timp. Rugaciunea mea Domnului, este sa ma foloseasca in lucrarea Sa, acolo unde El m-a asezat, vreau sa aduc roada si sa spun despre lucrarile Lui minunate, vreau mai mut din El, mai multe experiente cu El, sa il cunosc mai mult,El este mare si puternic!

Ieri, cand ma indreptam cu trenul spre acest oras, am intalnit o fata, ea avea locul asignat in tren langa mine. Era o tanara care mergea si ea tot in acel oras unde mergeam eu, ea scria articole despre muzica, concerte, teatru, etc, avea iarasi o carte publicata. Dintre temele ce am vorbit, ii spuneam si despre credinta mea in Isus, lucrarile Domnului in viata mea si cum El m-a ajutat. Avea o inima deschisa si primitoare, desi spunea ca a avut contact si cu alti oamenii credinciosi care ii impartaseau despre Dumnezeu, chiar si prietene, dar inca nu luase decizia sa slujeasca Domnului. Spunea ca mai primea mesaje si versete biblice de la o profesoara care ii mai spunea despre Dumnezeu. S-a bucurat mult de conversatia care am avut, la sfarsit i-am dat un Nou Testament in format micut ce aveam cu mine, si-a propus sa il citeasca, desi spunea ca avea acest gand sa citeasca Biblia intreaga, dar nu a resutit inca. 

M-am bucurat foarte mult de aceasta intalnire, si i-am multumit Domnului pentru ca a pus-o in calea mea. Cand am ajuns in oras, am stat de vorba cu Dumnezeu in acea noapte, si i-am spus din nou ca vreau mai mult din El, sa il cunosc mai mult si sa ma foloseasca, sa fiu un instrument prin care El sa lucreze. 

In ziua urmatoare, astazi, urma sa fie campionatul. Aceasta saptamana am inceput sa am o durere la picior, dar multumesc Domnului ca mi-a ascultat rugaciunea si totul a fost bine, cand am concurat nu am mai simtit durere si am putut primi clasificare pentru national. 

La intoarcere spre casa, trebuia sa iau din nou trenul, dar s-a intamplat ceva…am ajuns tarziu cu vreo 5min, desi acest lucru un imi amintesc sa mi se fi intamplat, dar l-am pierdut. Trebuia sa ma aduca cineva, si imi spunea ca vom ajunge la timp, dar nu a fost sa fie asa…Am ramas suprinsa, vedeam doar cum trenul meu iesise din statie fara mine, simteam ca acest lucru nu putea sa fie la intamplare, si ii spuneam lui Dumnezeu de ce a trebuit sa pierd trenul (am luat un nou bilet pentru urmatorul tren ce avea sa vina in cateva ore).Am ramas in statie si am luat sa mananc ceva ce am avut pregatit, si chiar cand am terminat…am vazut ca se apropia un om,s-a asezat langa mine si mi-a spus “Ai ceva de mancare?”. Eu am ramas surprinsa, mai erau barbati si femei pe acolo in statie ce stateau pe banca, dar a venit la mine si nu s-a oprit la ceilalti. Tocmai atunci terminasem si nu mai aveam nimic, doar ceva apa. L-am privit, era cu geaca rupta si cu hainele nespalate, nici nu avea un miros placut, avea nevoie de mancare. L-am invitat sa mergem si sa cautam un post unde se vinde mancare ca sa il pota ajuta. Cand am ajuns la acest loc, am cumparat ceva de mancare si am mers sa ne asezam la o masa. A fost ceva placut ce am vazut acolo, o Biblie asezata pe o masa. M-am uitat sa vad a cui era acea Biblie, vedeam doi barbati care au luat si ei ceva pentru masa, s-au asezat si au inceput sa se roage, mare a fost bucuria mea cand am vazut acest lucru. Am mers sa vad cine sunt ei, erau frati carea aveau aceasi credinta ca si mine, era un slujitor a Domnului si un tanar care predicase dimineata la o biserica. Mare a fost bucuria mea sa ii intalnesc, am impartasit cu ei despre credinta mea si despre aceasta intamplare care am avut, stiam ca toate aceste lucruri nu puteau sa fie la intamplare, era Cineva care imi calauzea fiecare pas.

Dupa, am mai ramas putin cu omul nostru de la inceput, era singur, nu avea familie si spunea ca venea des la statia de tren pentru ca acolo se simtea mai bine si era mai cald. Am impartasit si cu el despre Dumnezeu, si facusem iarasi o rugaciune la sfarsit pentru el. In final, reusimen sa iau trenul corespunzator spre casa.

M-am bucurat foarte mult cum a lucrat Dumnezeu si cum mi-a pus in cale aceste suflete, desi nu erau romani, cum m-a condus spre ele si cum imi asculta rugaciunile. Dumnezeu e minunat si lucreaza extraordinar de minunat, glorie Lui! 

Rugaciunea mea continua sa fie aceasi, sa iL cunosc mai mult si sa am tot mai multe experinte cu El, acolo unde El m-a asezat, vreau sa rodesc, si totul sa fie spre slava si spre gloria Sa.

Asa de mult m-am bucurat de lucrarea Domnului ca nu puteam sa nu impartasec despre ea. Vreau sa va incurajez, impreuna cu mine, sa Il cautam tot mai mult pe Domnul, sa nu ne conformam, El e mare si are lucruri minunate pregatite pentru toti acei ce iL cauta dintr-o inima curata si sincera. 

Fiti binecuvantati!

Comentarii
Adaugă comentariu
Raportează o problemă
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 531
Opțiuni