Dorinte
Autor: Corina  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de Onehope in 30/12/2008
    12345678910 0/10 X
Dorinte

 In pragul acestui inceput de an sufletul meu, la fel ca al tuturor, aspira spre lucruri mai marete, mai bune, mai pline de implinire sufleteasca si fericire cu adevarat. Imi doresc atat de multe lucruri si parca mi-e si frica sa le transpun in cuvinte, de teama ca nu cumva sa le uit prea repede afundata in ingrijorari sau necazuri sau in agitatia acestei lumi.

 Dar imi fac curaj si dorintele incep sa prinda forme in sufletul meu: - imi doresc mai mult decat orice, mai presus decat orice altceva, sa am o relatie tot mai apropiata cu Isus, sa ma indragostesc de El tot mai mult; 

 - imi doresc sa-mi zidesc viata pe Cuvantul Lui, pe adevarurile eterne si nu pe psihologie, succes, motivatie sau pe relatari pline de inspiratie care pot fi bune dar nu ele sunt sursa vietii... EL ESTE SURSA VIETII!

 - imi doresc sa fiu un om integru, imi doresc ca ceea ce simt, gandesc, spun si fac sa fie la fel, sa fie una si acelasi lucru;

 - imi doresc sa citesc intreaga Biblie din nou si din nou, sa ma aprofundez in intelegerea ei si in aplicarea in fapte;

 - imi doresc slujirea autentica, in orice situatie m-as afla El sa fie dorinta mea suprema, bucuria mea in intristarea cea mai groaznica si dragostea mea in singuratatea cea mai mare.

 Toate acestea sunt lucruri marete pe care le doresc din toata inima dar n-am puterea sa le fac. De aceea Il rog pe Tatal meu ceresc sa-mi dea putere, curaj, intelepciune de a lua decizii bune si o inima gata sa-I slujeasca in orice situatie. Fara El sunt NIMIC...

 

 

 



Frumos
Adăugat în 31/12/2008
DORINTE
MINUNATE DORINTE TRANSPUSE IN CUVINTE.SUBSCRIU SI EU ACESTORA.MINUNAT.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE.IN TOT SI TOATE
Adăugat în 02/01/2009
hei
da Dzeu sa ne binecuvinteze si sa ne ajute sa ne implinim dorintele ce sunt dupa voia LUI.si eu imi doresc in anul acesta cam tot aceste lucruri ce sau scris aici.
Fiti bnecuvantati.
Adăugat în 02/01/2009
Citind acest Eseu vreau sa zic ca m-am regasit in el.. imi doresc atat de mult sa ma daruiesc Lui in totalite si sa fiu asa cum ma vrea El.. dar cum spuneai si tu, parca nu am putere.. uneori imi plange inima dupa dorul Lui, de al simti mai mult in viata mea, de am cerceta sufletul si de a imi vorbi.. deseori plang si ma uit in imprejurul meu cu dorinta de a-L vedea.. dar.. nimik.. uneori ma gandesc ca din cauza pacatelor mele nu-mi vorbeste, ori probabil ca vrea sa ma invete sa am rabdare.. doar El stie care e adevaratul motivul.. daar.. astept cu nerabdare o schimbare si o curatie totala si mai mult astept ca El sa-mi vorbeasca..
Adăugat în 10/09/2009
Uneori Il simtim pe Dumnezeu la mii de kilometri departare de noi cand El este asa de aproape... Dar in pofida a toate astea citesc din Cuvantul Lui si ma rog cu perseverenta, stiind ca daca stau suficient de mult in prezenta Lui si dorindu-mi din toata inima sa-L intalnesc, El o va face la un moment dat.. Persevereaza si sunt sigura ca El iti va raspunde.
Adăugat în 12/09/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3506
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
Opțiuni