Dacă...
Autor: Anonim
Album: VINE indubitabil
Categorie: Diverse

   Dacă ai mâncare în frigider, haine pe tine, un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi... eşti mai bogat decât 75% din această lume.

   Dacă ai ceva bani la bancă, în portofelul tău sau pe undeva puşi deoparte... atunci eşti cei 8%  cei mai bogaţi oameni din lume.

   Dacă mâine dimineaţă te vei trezi sănătos... atunci îţi merge cu mult mai bine decât un milion de oameni care nu vor supravieţui săptămâna aceasta.

   Dacă niciodată nu ai trăit pericolul unui război în apropierea ta, singurătatea închisorii, agonia torturii sau suferinţei foamei... atunci îţi merge mult mai bine faţă de 500 de milioane de oameni.

   Dacă poţi merge la biserică fără teama de a fi ameninţat, persecutat, judecat... eşti mai binecuvântat decât trei miliarde de oameni din această lume.

   Dacă părinţii tăi trăiesc şi sunt încă împreună eşti printre rarităţile acestei lumi.

  Dacă poţi să citeşti aceste rânduri... atunci ai primit o binecuvântare dublă pentru că cineva s-a străduit să scrie aceste rânduri pentru tine şi pe lângă asta, eşti binecuvântat în comparaţie cu mai mult de două miliarde de oameni care nu ştiu să citească.

   "Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!" (Psalmul 139.14)

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/95946/daca