Cauti sa fii popular ?
Autor: Loghin Daniel Gabriel
Album: Pot TOTUL in Hristos care ma intareste
Categorie: Diverse

Si de ce nu as zambi cand tot din jurul meu zambeste ? Si de ce mi`as pierde credinta cand am un Dumnezeu care poate muta si muntii ? Si de ce as alege o viata in pacat si mizerie cand pot avea GRATUIT o viata plina de dragoste si pace ?

De ce ? Pentru ca inconstienta umana are impresia ca daca Domnul a creat omul pentru lume si lumea pentru om .. ne apartine .. oare ?

Toti se straduiesc sa fie cu adevarat stapani pe vietile lor .. si totusi , inca nici un om nu a reusit .. toti vor sa fie in functii sus puse .. cauta sa fie populari si cat mai scosi in evidenta .. si totusi .. inca nici un om nu l`a intrecut pe Dumnezeu . Eu ? Nu vreau popularitate .. vreau cunoastere de sine .. asa incat sa`mi cunosc gandirea si din exteriorul eului meu .. ca sa pot schimba ce nu e dupa voia Lui .. nu vreau sa am o functie mai sus decat una prin care pot sluji Domnului .. si  vechimea muncii mele sa nu creasca doar pensia ci si credinta in Domnul ..

Ah , si desi toti din jurul meu se grabesc dupa castiguri materiale .. eu lupt sa ma grabesc sa adun castiguri spirituale .. si asa .. pot spune , zambesc desi incercarile ma impresoara .. rad desi lacrimile sunt pe punctul de a izbucni .. si asta , pentru ca imi doresc sa fiu cu adevarat plin de credinta .. pentru ca invat sa ma rog si sa multumesc ca si cum deja mi s`a si rezolvat problema .. pentru ca asa ii simt prezenta cel mai bine .. stiai ca asa nu doar Dumnezeu e permanent cu tine , ci ajungi sa fii si tu in permanenta prin El ?

Si ma intreb .. tu de ce n`ai zambi ?

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/94313/cauti-sa-fii-popular