Am o pace .. !! Tu ce ai ?
Autor: Loghin Daniel Gabriel
Album: Suflet pentru Dumnezeu
Categorie: Diverse

Nu ti s`a intamplat niciodata sa te simti infrant dar totusi sa fii gata oricand sa te ridici sa continui lupta ? Sa te simti pierdut dar totusi sa ai puterea sa te gasesti ? Sa`ti pierzi rabdarea dar totusi sa ai indelunga rabdare pana o minune va aparea ?
Mie mi se intampla tot mai des , ma intalnesc cu astfel de situatii zilnic .. deja ma simt antrenat . Am inteles o chestie , viata e ca un vis , nici nu apuci sa te stresezi de ce ti s`a intamplat ca deja apare altceva . Pavel a insistat pe 3 cuvinte care ma pun pe ganduri - zboara , alearga , umbla - rand pe rand . Eu nu stiu la ce stadiu sunt acum .. zbor , alerg sau umblu ?
De multe ori mi se spune ca gandesc prea mult , ca uit sa traiesc clipa .. !! .. da , e vorba aia care toti o folosesc drept motiv sa nu Il intrebe intai pe El : " just do it ! " [ doar fa`o .. !! ] .. eu zic altfel .. " don`t just do it , pray first .. !! " [ nu o fa pur si simplu , roaga`te intai .. !! ] . Nu stiu pe care varianta mergi tu , dar pe varianta mea pot sa zic sigur , duc " o viata de caine " , dar am pacea Lui .. !!
Ca sa poti avea un raspuns pozitiv la toate intrebarile de mai sus trebuie sa stii cine esti , ce perdea ai in fata ? Inventata sau adevarata ? Da`ti o intalnire cu perdeaua din fata ta si vei afla ce te chinui sa pari si ce esti cu adevarat .. !! Renunta la a mai arata lumii cat de " deosebita " e persoana ta , facand asta uiti sa`ti iubesti aproapele ca pe tine insuti .. !! Definitia a ceea ce esti este relatia ta cu Dumnezeu .. !! Petreci 10% din zi cu El ? Sau internetul , mass`media si timpul de a arata altora ce ai vrea sa fii iti ocupa tot timpul ?
Am fost si eu ca tine , am crezut ca e vina mea ca nu ma agreaza anumite persoane , am crezut ca sunt prea urat sau prea imatur sa pot vorbi cu cine credeam ca poate fi un prieten bun .. !! Dar am realizat ceva .. eu sunt un nimic , dar apartin Lui .. iubesc neconditionat , am o familie pe care multi si`ar dori sa o aiba , am putini , foarte putini prieteni , dar pe care ii iubesc , desi nu le zic , incerc sa le arat .. !! Sunt asa cum sunt .. inima mea e la El acum , eu am ramas un nimeni fara de El , dar am pace .. am o pace mai mare ca oceanul .. PACEA MEA ESTE ISUS .. !!
Fii si tu ceea ce esti , unic in felul tau , adopta stilul care iti place tie nu care place celor din jur , nu lua in serios orice compliment .. multi o spun doar sa se bage in seama , crede doar ce e adevarat si verifica inainte sa crezi .. !!

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/94301/am-o-pace-tu-ce-ai