Nu te uita cu ingrijorare , caci Eu sunt Dumnezeul tau .
Autor: Loghin Daniel Gabriel
Album: Jertfa de la Calvar
Categorie: Diverse

" Nu te teme , caci Eu sunt cu tine . Nu te uita cu ingrijorare , caci Eu sunt Dumnezeul tau . Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor . " ( Isaia 41:10 )

Cineva spunea ca Isus ne are pe fiecare scris in inima Lui . Nu este oare acesta cel mai frumos gand ? Atunci pentru ce ne ingrijoram sufletele ? De ce privim spre cer cu intristare ? De ce curg lacrimi in miez de noapte daca fiecare din noi are cate un loc in cer , langa Domnul ? Pasim in lume cu teama si privim in jur cu ochii de cercetare . Ne agatam de oameni care sunt la fel de vulnerabili ca si noi , ne hranim cu dragostea lor trecatoare si pe timp de furtuna alergam la ei si de multe ori suntem respinsi .. Ce poate oferi un om si sa fie etern ? Ce poate face un om prin puterea lui ?
In incercari , in greutati , in necaz si in lacrimi inveti sa nu te mai increzi in puterea omeneasca ci in puterea Domnului , Dumnezeu adevarat si viu . Si va dau un sfat din suflet , oricine a`ti fi si orice drum in viata a`ti ales incredeti`va in Domnul cu toata puterea voastra si cu tot sufletul vostru , minuni se intampla si cand un singur om crede in El , pentru ca Dumnezeu ne iubeste cu o iubire ce nu are margini , cu o iubire pe care nici o fiinta de pe acest pamant nu o poate percepe . Domnul spune " De aceea , pentru ca ai pret in ochii Mei , pentru ca esti pretuit si te iubesc , dau oameni pentru tine , si popoare pentru viata ta . " in Isaia 43 .
Domnul iarta orice pacat , Dumnezeu primeste in bratele Sale orice om , indiferent de trecutul lui . Dumnezeu te ridica si din cea ma adanca prapastie , te pune pe picioare , te intareste si sterge orice lacrima din ochi , pentru ca te iubeste si vrea sa fii o vesnicie cu El in ceruri . Increde`te in El numai si ai sa vezi . Domnul nu dezamageste pe nimeni si nici nu inchide portile cerului celui ce vrea sa intre .

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/94298/nu-te-uita-cu-ingrijorare-caci-eu-sunt-dumnezeul-tau