RAMII CU MINE
Autor: Gabriela Mihai
Album: fara album
Categorie: Diverse

RAMII CU MINE

 

Domnul este odihna mea. El este asternutul pe care se odihneste sufletul meu. El sta de veghe zi si noapte ca sa-mi auda glasul cind se indreapta spre El, sa-mi vada ochii cind se ridica spre mina Lui. Urechea Lui este ne’ncetat aplecata spre copilul Lui care fuge iute si fara grija pe un drum intortochiat si ne cunoscut.

Unde esti Doamne, lumina mea, turnul meu de scapare? Esti inaintea mea sau te-am lasat in urma? Nu recunosc nimic impejur . Mi-e teama. Cheama-ma pe nume si arata-mi drumul inapoi spre Tine Doamne, caci poteca mea s-a sfirsit brusc cind Tu ai disparut de pe ea.

Copile, nu trebuie sa te intorci inapoi ca sa ma regasesti. Nu stii ca nu poti merge nicaieri fara mine? Nu stii ca nu exista "nicaieri" fara Mine? Nu sint nici inaintea, nici inapoia ta, sint cu tine. Eu Sint.

Stiu ca nepasator, ai alergat minat de vise , si n-ai observat ca esti singur. Dar fii pe pace. Ochiul Meu te-a vazut si pasul Meu te-a urmarit. Sint aici, odihnestete acum. Potoleste-ti plinsul si da-mi mina. Nu plinge. Sint aici.

La Tine, o Doamne, alerg din nebuloasa in care ma pierdusem. La Tine ma’ntorc din ratacirea mea, cu capul plecat si desamagita de propria-mi ratacire. Pe Tine Te caut si Tie iti spun totul. Imi ridic ochii spre Tine ca sa-ti vorbesc, dar Tu deja stii ce vreu sa-ti spun. Tu nu ma certi cind nici nu te pot privi in ochi de rusine. Tu nu-ti aduci aminte ca Te-am trimes de la mine cind m-ai iubit mai mult. Tu uiti cu buna stiinta ca am ales o minciuna sit Te-am respins pe Tine, Adevarul.

Caci Tu nu esti om si nu-mi tii in seama usuratatea copilareasca cu care ma avint pe drumuri primejdioase. Mina Ta ramine peste copilul tau, si ochii tai nu-l parasesc. Unde voi gasi o rabdare atit de indelunga, o bunatate atit de adinca, o iubire atit de desavirsita? Doar la Tine. De aceea la Tine ma intorc si cu Tine ramin. Ramii cu mine.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/82734/ramii-cu-mine