DE CE AU NEVOIE CRESTINII?
Autor: Alin Girlea
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

DE CE AU NEVOIE CRESTINII?
 
TEXT 1Cor.4:19-20 Dar dacă va voi Domnul, voi veni în curând la voi, şi atunci voi vedea nu vorbele, ci puterea celor ce s-au îngâmfat. Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere. 
 
I.AUTORITATE
 Dar dacă va voi Domnul, voi veni în curând la voi, şi atunci voi vedea nu vorbele, ci puterea celor ce s-au îngâmfat. (1 Corinteni 4:19)
 
II.INTEGRITATE
Marcu 7:6 Isus le-a răspuns: „Făţarnicilor, bine a prorocit Isaia despre voi, după cum este scris: „Norodul acesta Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. (Marcu 7:6)
 
III.MATURITATE
 
Evrei 5:11-14 Asupra celor de mai sus avem multe de zis şi lucruri grele de tâlcuit, fiindcă v-aţi făcut greoi la pricepere. În adevăr, voi, care de mult trebuia să fiţi învăţători, aveţi iarăşi trebuinţă de cineva să vă înveţe cele dintâi adevăruri ale cuvintelor lui Dumnezeu şi aţi ajuns să aveţi nevoie de lapte, nu de hrană tare. Şi oricine nu se hrăneşte decât cu lapte nu este obişnuit cu cuvântul despre neprihănire, căci este un prunc. Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească binele şi răul. 
 
Incheiere
Ai nevoie de aceste lucruri in viata ta?
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/72039/de-ce-au-nevoie-crestinii