cum poate fi vindecata rana din inima?
Autor: Spataru Constantin
Album: fara album
Categorie: Crizele vietii

Pentru a vindeca  s-au a evita ranirea inimii trebuie sa stim ca:

2 lucruri sant foarte importante pentru fiecare suflet omenesc :

 

1.cand greseste  sa gaseasca cat mai repede o persoana  cu capacitatea de al întelege si de al ierta si chiar de ai lua apararea ,si mangaia .Io.8:7

2.cand are o nevoie umana si el personal nu poate  sa o rezolve  –mancare ,apa,îmbracaminte,medicamente,bani,etc. La fel sa gaseasca o persoana gata sa îl înteleaga ,,implice,si rezolve  aceasta .Io.5:7 "Doamne", I-a răspuns bolnavul, "n-am pe nimeni să mă bage în scăldătoare când se tulbură apa; şi, până să mă duc eu, se pogoară altul înaintea mea.

Cand aceste nevoi  întampina amanare fac rana în inima acelei persoane O nădejde amânată îmbolnăveşte inima, dar o dorinţă împlinită este un pom de viaţă. – Pv.13:12

,gresala este ca oamenii asteapta si cauta un om apropiat,ruda ,cunoscut,partener de viata ,prieten  etc. Si de cele mai multe acestia  nu îl înteleg si atunci el este dezamagit,gata sa planga,gata sa faca cine stie ce  dar nu stie ca o singura persoana a fost trimisa sa poata face aceste lucruri imediat  Domnul Isus  înainte de anul 1dupa Hristos si apoi cand El s-a înaltat la dreapta Tatalui El din dragoste pentru toti ce cred a rugat pe Tatal si a trimis pe Duhul Sfant Io.14:16 sa continue aceasta lucrare de mantuire si vindecare  a acestor rani ale inimii care provin din faptul ca omul nu gaseste un singur om sa înteleaga si sa îl ajute în una din cele 2 situatii de mai sus.

 

Io.8:1-11  descrie ca numai  Isus poate si este gata sa te înteleaga  cand faci un pacat,gresala ,mai mult se implica si îti ia apararea  apoi te iarta imediat cum ai apelat la puterea ,dragostea si chibzuinta lui supranaturala ,El poate sa faca aceste lucruri deoarece El ne-a creat si stie ca santem oamenii si oamenii sant supusii greselilor ,,un proverb spune  a gresi e omeneste , a ierta e Dumnezeieste.

Cand un om întelege la cine trebuie sa apeleze în cele 2 situatii de mai sus în acest timp la Duhul Sfant gaseste adevarata persoana care este gata sa îl întelega indiferent ca este vorba de un pacat mic  s-au mare , s-au o nevoie umana  mancare ,haine ori vindecare în trup El îi gata sa se implice ,sa te mangaie si sa îti demonstreze ca este aliatul tau în orice situatie din acestea 2 si oridecate ori El este gata sa te asculte,înteleaga,apere ,ajute,etc.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/studii/65978/cum-poate-fi-vindecata-rana-din-inima