29.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

29.Esti neprihanit,si D-zeu nu-ti tine in seama pacatele.

     

    Romani 4:8 Ferice de omul căruia nu-i ţine Domnul în seamă păcatul!”

    Esti binecuvantat astazi pentru ca toate pacatele iti sunt iertate in Isus Cristos,D-zeu nu mai foloseste pacatul sa te condamne,pentru ca esti neprihanit in Isus Cristos,tu esti omul binecuvantat din acest verset caruia D-zeu nu-i tine in seama pacatul.

    Biblia ne spune despre Iacov ca si-a inselat fratele,si l-a mintit pe tatal sau ca este Esau fiul sau intai nascut.In ciuda a ceea ce a facut,D-zeu a ales sa-i vorbeasca lui Iacov,D-zeu nu i-a spus”Cum ai putut sa-ti minti tatal,si sa-l inseli pe fratele tau?Ce pacate ai facut,acum fii blestemat”.In schimb D-zeu i-a

    vorbit:

    Genesa 28:13 Şi Domnul stătea deasupra ei şi zicea: „Eu sunt Domnul Dumnezeul tatălui tău, Avraam, şi Dumnezeul lui Isaac.” Pământul pe care eşti culcat ţi-l voi da ţie şi seminţei tale.
    14 Sămânţa ta va fi ca pulberea pământului; te vei întinde la apus şi la răsărit, la miazănoapte şi la miazăzi; şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine şi în sămânţa ta.
    15 Iată, Eu sunt cu tine; te voi păzi pretutindeni pe unde vei merge şi te voi aduce înapoi în ţara aceasta; căci nu te voi părăsi, până nu voi împlini ce-ţi spun.

    Aici vedem un om la care D-zeu nu i-a tinut

    in seama pacatul,D-zeu nu l-a mustrat pe Iacov pentru ceea ce a facut,in schimb i-a spus”Iti voi da,Sunt cu tine,Nu te voi parasi”.

    Cu siguranta ca Iacov nu merita aceste binecuvantari.Nu incurajez ca omul sa pacatuiasca,dar vreau sa vedem dragostea si Harul lui D-zeu pentru noi.

    Daca Iacov a fost asa de binecuvantat,cu

    atat mai mult noi suntem binecuvantati,pentru ca suntem sub Noul Legamant al Harului stabilit de sangele lui Isus.Si cu atat mai mult suntem binecuvantati pentru ca Isus ne-a luat toate pacatele la cruce.Preaiubitule pentru ca lucrarea lui Isus a fost perfect terminata la Cruce,D-zeu nu-ti mai tine in seama pacatul,ceea ce iti da este Neprihanire, fara faptele tale.

    Romani 4:6 Tot astfel, şi David numeşte fericit pe omul acela pe care Dumnezeu, fără fapte, îl socoteşte neprihănit.

    Si pentru ca esti neprihanit,fii gata sa primesti binecuvantarile lui D-zeu.

    Proverbe 10:6 Pe capul celui neprihănit sunt binecuvântări, dar gura celor răi ascunde silnicie.

     

    Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63901/29-neprihanirea-sigur-ceea-ce-vei-citi-iti-va-schimba-viata