19.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

  1. Cauta imparatia lui D-zeu,si El iti va rezolva problemele.

Romani 14:17” Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt”.

Ai probleme astazi?Probabil esti ingrijorat ca nu ai bani sa iti platesti taxele,sau esti bolnav si ai nevoie de vindecare,dar D-zeu iti spune astazi sa nu te mai focalizezi asupra problemei cu care te confrunti.Cauta imparatia lui D-zeu,care este neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant.Fii constient de neprihanirea pe care ai primit-o ca si dar de la Isus,si atunci iti vei vedea problemele si ingrijorarile cu care te confrunti rezolvate.

Cateodata tindem sa credem ca oamenii din jurul nostru sunt problema.Cand nu primim promotia de care avem nevoie,dam vina pe seful nostru,cand ne pierdem cumpatul,dam vina pe sotia noastra sau pe copii nostri.D-zeu iti spune astazi sa incetezi sa te uiti in exteriorul tau,ci sa te uiti inauntrul tau,pentru ca Imparatia Lui este inauntrul tau.

Luca 17:21” Nu se va zice: „Uite-o aici!” sau: „Uite-o acolo!” Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.”

Atunci cand cauti mai intai Imparatia si neprihanirea Lui,pace si bucurie vor curge in viata ta care le vei avea indiferent de circumstantele prin care treci.

Matei 6:33” Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra”.

Vei vedea ca D-zeu nu numai ca iti va rezolva problemele cu care te confrunti,ci va adauga la viata ta binecuvantari in fiecare aspect al vietii tale.Fii constient de neprihanirea pe care o ai in Isus,nu fii constient de pacatele tale,si de problemele tale,asculta predici care sa iti aminteasca ceea ce a facut Isus la cruce pentru tine,cat de neprihanit esti in Jertfa Lui.Pace si bucurie vor curge in viata ta,cand stii ca pacatele tale iti sunt iertate,pentru ca Isus a murit pentru ele.

Data viitoare cand te vei confrunta cu probleme,nu te focaliza la rezolvarea lor,ci cauta imparatia si neprihanirea Lui.Fa din aceasta o prioritate,si vei vedea cum pacea si bucuria,vor curge inauntrul tau,netinand cont de circumstantele prin care treci.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63859/19-neprihanirea-sigur-ceea-ce-vei-citi-iti-va-schimba-viata