16.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

17.Isus ii ofera satisfactie lui D-zeu.
 

 Levitic 1:9"Să spele cu apă măruntaiele şi picioarele; şi preotul să le ardă toate pe altar. Aceasta este o ardere de tot, o jertfă mistuită de foc, de un miros plăcut Domnului.
   Cand Isus a murit pe cruce, nu a murit numai pentru pacatele tale,jerfa lui a indepartat pacatele noastre,dar de asemenea te-a imbracat cu haina neprihanirii si a perfectiunii.Isus a devenit cu adevarat:"Arderea de tot".
   In Vechiul Testament cand cineva aducea o ardere de tot,perfectiunea animalului care il aducea,i se transfera lui.In acelasi fel,cand Isus a devenit arderea ta de tot,toata perfectiunea lui iti este atribuita tie,atunci cand l-ai acceptat ca si Domn si Mantuitor in viata ta.D-zeu te vede imbracat cu neprihanirea lui Isus,tu ai aceeasi acceptare si favor care il are Isus in fata Lui.
   Atunci cand Isus s-a oferit la cruce,focul lui D-zeu a scos din jertfa lui Isus,un miros placut,ca si un parfum,in fata Domnului.Ascultarea lui Isus perfecta de Tatal,i-a adus Tatalui placere.
   Tu te poti odihni in lucrarea lui Isus terminata la Cruce,stiind ca ceea ce a facut,a facut pentru tine.
   Efeseni 5:2Trăiţi în dragoste, după cum şi Hristos ne-a iubit, şi S-a dat pe Sine pentru noi ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros, lui Dumnezeu.
   Poti sa te odihnesti pentru ca  stii ca D-zeu Tatal este multumit cu Jertfa lui Isus Cristos pentru tine.Deci astazi cand vii in fata Tatalui,poti sa spui:"Tata iti multumesc ca ti-ai gasit placerea in jertfa lui Isus,si ceea ce a facut Isus a facut pentru mine,si daca Isus te-a multumit,stiu ca tu esti multumit de mine.Pentru ca Isus este desfatarea ta,asa si eu sunt desfatarea ta,si pentru ca Isus este neprihanirea si perfectiunea mea,stau neprihanit si perfect inaintea ta.
   Atunci cand vorbesti despre Lucrarea lui Isus terminata la cruce,acest lucru este un miros placut Domnului,si tu poti sa te odihnesti in aceasta jertfa.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63855/16-neprihanirea-sigur-ceea-ce-vei-citi-iti-va-schimba-viata