7.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

7.Toatea aceste lucruri iti vor fii adaugate la viata ta

   Matei 6:33"Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra".
   Probabil ca esti o persoana responsabila care porti de grija familiei tale,avand grija sa fie paine pe masa,bani pentru nevoiile copiilor tai,comfort si educatie pentru ei.Ce are Cuvantul lui D-zeu de spus despre ingrijorare?
   Matei 6:31"Nu vă îngrijoraţi dar, zicând: Ce vom mânca? Sau: Ce vom bea? Sau: Cu ce ne vom îmbrăca?
   D-zeu vrea sa iti dea aceste lucruri pe deasupra.El spune ca daca vrem ca aceste lucruri sa fie adaugate la viata noastra,noi trebuie sa cautam mai intai,imparatia Lui,si neprihanirea Sa.Pe lista noastra de prioritati ar trebui sa fie imparatia Lui,si neprihanirea Sa.Neprihanirea nu este un comportament bun,este un dar de la D-zeu.Neprihanirea este un dar.
   Romani 5:17 Dacă deci, prin greşeala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii, vor domni în viaţă prin acel unul singur, care este Isus Hristos!)
   Atunci cand primesti Mantuirea,primesti si acest dar al Neprihanirii.La cruce Isus nu ne-a iertat numai pacatele,ci ne-a oferit si neprihanirea Sa,ca sa poti veni indraznet la tronul Lui.Tatal tau stie de ce ai nevoie inainte sa-i ceri,cauta neprihanirea Lui,si nu neprihanirea ta,si toate lucrurile de care ai nevoie si sunt dupa voia Lui,iti vor fii adaugata la viata ta.
   Isus ne-a dat neprihanirea Sa,ca sa putem sa venim indrazneti in fata tronului plin de Har,si sa primim fara plata,toate binecuvantarile Lui.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63731/7-neprihanirea-sigur-ceea-ce-vei-citi-iti-va-schimba-viata