20.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

20.LUMINA LUMII ITI ARATA PERFECTIUNEA

   Ioan 8:12"Isus le-a vorbit din nou, şi a zis: Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii"
   Isus a a spus ca este Lumina Lumii,dupa ce a intrebat-o pe femeia prinsa in adulter"Femeie unde iti sunt parasii tai"?Ni meni nu te mai osandeste?
   Ea a raspuns"Nimeni Doamne",Isus i-a spus femeii'Nici Eu nu te mai condamn.Du-te si nu mai pacatui.Apoi Biblia ne spune:
   Ioan 8:10"Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?11"Nimeni, Doamne, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.)
12"Isus le-a vorbit din nou, şi a zis: Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii".

   Cat de minunat este sa stii ca atunci cand Isus a spus"Eu sunt Lumina lumii,Lumina Lui,nu a stralucit peste pacatul femeii,pentru ca El i-a spus ca nu o osandeste.
   Asta ne spune,ca nu trebuie sa ne fie frica atunci cand intram in prezenta Domnului.El nu asteapta sa te pedepseasca pentru greselile,si pacatele tale asa cum cred multi crestini.Lumina Lui nu straluceste ca sa ne arate pacatele noastre ca sa ne fie rusine,ori ca sa ne condamne.Lumina Lui straluceste ca sa ne arate cat de perfect a fost sangele lui Isus,care ne-a spalat de pacate.De aceea Isus nu a condamnat-o pe femeia prinsa in adulter,pentru ca urma sa fie condamnat pentru pacatul ei la Cruce,si pentru pacatele intregii lumi.
   Lumina lui Isus ne descopera adevarul,ca pacatele noastre au fost indepartate.Ne arata cat de perfecti suntem,fara pata,pentru ca Isus a murit pentru noi la Cruce.Atunci cand stii asta,poti sa mergi indraznet in prezenta lui D-zeu,stiind ca tu ai Lumina vietii,care iti da Har si Nadejde.
 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63576/20-noul-legamant-al-harului