O Eliberare Totala
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse
Exod 23:20-23

Moise cand a fost chemat de Dumnezeu el a fost predat total, complet.
Cand Dumnezeu trimite un om sa faca ceva El il echipeaza cu tot ceea ce are nevoie.Dumnezeu intotdeauna isi echipeaza complet omul Lui.
La fel a facut si cand l-a trimis pe Moise in Egipt.El l-a crescut intr-un anumit fel,l-a scolarizat intr-un anumit fel,El l-a modelat intr-un anume fel.
Dupa ce i-a promis lui Avraam cu sute de ani inainte ca El va izbavi poporul,atunci El a avut in minte sa-l faca pe Moise chiar in felul in care a fost facut.Moise a fost un profet complet.
Intocmai ca noi daca suntem niste crestini.Dumnezeu nu face crestini pe jumatate.Dumnezeu face Crestini completi.Dumnezeu face copiii Lui Crestini,dar uneori ei sunt crestini pe jumatate.Dar nu este intentia lui Dumnezeu ca ei sa fie in felul acela.Este felul lor propriu care s-a amestecat cu planul lui Dumnezeu pentru viata lor si aceea este ceea ce-i face in felul in care sunt ei.Dumnezeu nu ii vrea Crestini pe jumatate, compromitand. El vrea sa stea complet in spartura.
Dumnezeu l-a facut pe Moise un profet complet pentru o izbavire completa.Si Moise a fost complet predat in mainile lui Dumnezeu.Acela-i motivul pentru care l-a facut ceea ce era el.El era asa de complet predat in mana lui Dumnezeu incat Dumnezeu se putea increde in el.
Oare ne-am predat noi complet lui Dumnezeu?Oare ne-am cedat vointa noastra proprie si ne-am cedat asa de complet lui Dumnezeu incat Dumnezeu se poate increde in noi?
Un Crestin nu trebuie sa compromita.Daca noi credem ca nu trebuie sa fumam sau sa bem sau sa facem lucrurile din lume atunci noi niciodata nu trebuie sa ne atingem de un astfel de lucru.
Dumnezeu da eliberare completa daca noi ne vom preda complet Lui.Daca noi ne vom preda complet in mana Lui atunci Dumnezeu poate locui in noi.Cristos Nadejdea Slavei se poate reflecta din noi asa cum noi ne dam din cale.Atunci gandurile noastre sunt gandurile Lui.
Si daca un membru este cazut noi trebuie sa-l ajutam. Noi trebuie sa ne unificam si sa tinem impreuna.Cand facem o greseala trebuie sa o indreptam si sa mergem inaintea persoanei care am ranit-o si apoi inaintea lui Dumnezeu.
Dar daca inimile noastre ne condamna cum putem avea noi indrazneala la Dumnezeu?Daca inimile noastre ne condamna noi vrem eliberare completa. Noi nu vrem sa fim pe jumatate Biserica, noi vrem sa fim o Biserica reala, noi nu vrem sa fim Crestini pe jumatate, noi vrem sa fim Crestini completi reali sau crestini deloc.Noi vrem eliberare totala de la obiceiurile noastre, de la pacatele noastre,de la gandirea noastra rea, de la faptele noastre rele, de la neglijenta noastra, de la tot ce am facut. Noi vrem eliberare totala.
Moise era complet, el era un om care nu compromitea.Daca erau fierberi si certuri si asa mai departe el nu compromitea.Asa ne vrea Dumnezeu pe noi acum.
Faraon a vrut sa fie de acord si a zis:\"Moise, voi puteti pleca toti, dar lasati copiii vostrii in urma, sau lasati vitele voastre in urma, sau lasati ceva.\"
Acela-i felul cum vrea Diavolul sa fie un Crestin: \"Va fi in ordine sa te inscrii la Biserica, dar niciodata sa nu-l ierti pe cutare, tu nu trebuie sa te lasi de lucrurile lumii, fumatul, bautul, mintirea, cautarea de greseli, razbunarea ta.\"El iti zice sa nu te lasi de ele.Doar inscrie-te la biserica.
Dar Moise nu era compromitator.El a vrut eliberare completa.El a zis:\"Noi nu vom lasa nici o copita in urma.Noi vom lua tot ce ne apartine, cand ne ducem sa ne inchinam Domnului.\"
Acela-i felul cum trebuie sa fie Biserica. Noi vom lua neprihanirea. Noi vom lua sfintirea. Noi vom lua Duhul Sfant. Noi vom lua un grup unificat, noi vom fi un grup real, noi nu vom lasa nimic in urma, noi vom lua totul.\"Nu va ramane nici o copita in urma\". Oamenii pot sa se roage in asa fel incat Diavolul va trebui sa cedeze.
Acela-i felul cum a facut Moise si grupul lui.Ei au ajuns acolo si au intrat sub sange.Ati observat ca pana cand ei nu au intrat sub sange acolo nu era o eliberare totala.Moise era unit cu Dumnezeu, dar Israelul nu era.Si ei au murmurat impotriva lui Moise.
Intr-o noapte cand Dumnezeu a poruncit ca un miel sa fie injunghiat, model al lui Cristos si sangele era amestecat cu isop, care sunt doar buruieni si pus peste pragul usii si pe stalpi,...aceea este cand Israel a devenit complet eliberat, fara nici o copita ramasa in urma.Tot ce le apartinea a fost eliberat.Familiile lor, cei dragi ai lor si totul le-a fost eliberat cand ei au venit complet sub Sange.
Aceea este cand Biserica va fi complet eliberata, cand totul vine sub Sange.Cand totul este adus sub Sange, atunci va fi o eliberare totala.Daca aveti ceva de indreptat, indreptati-l.Cand voi insiva sunteti complet, total adusi sub Sange, acolo va fi o eliberare totala; atunci voi veti avea o eliberare cum nu ati mai cunoscut inainte.Cand totul este adus sub Sange, adus in supunere fata de Imparatia lui Dumnezeu acolo va fi o eliberare totala.
Isus era complet om.El putea plange ca un om, putea manca ca un om, putea fi obosit ca un om, El putea fi complet total om in fiinta Lui fizica.Si in Duhul Lui El era complet, total Dumnezeu; astfel El a facut carnea Lui supusa Duhului care era in El.El era ispitit in toate felurile la fel cum suntem si noi.Dumnezeu a luat un om complet sa aduca o eliberare totala si El l-a umplut cu Duhul Lui.Duhul Sfant era in El fara masura. El era ispitit la fel ca noi. Si El era Dumnezeu.El a dovedit-o cand invia mortii,cand a oprit natura, marea vuind si valurile puternice. Cand El a vorbit pomilor, ei s-au supus Lui. El era Dumnezeu inlauntru.Si El putea fi om, caci El era om, dar El total si complet S-a predat (ca un om)in mainile lui Dumnezeu, pentru slujirea lui Dumnezeu.
Si El este exemplul nostru.Noi suntemCrestini si daca El este exemplul nostru, sa ne predam complet in mainile Duhului Sfant, ca noi sa putem fi supusi Imparatiei lui Dumnezeu.
El era total om, El era total Dumnezeu.Dar El si-a predat partile Lui naturale, partile Lui fizice, propria Lui gandire, fapta Lui proprie si grijile Lui proprii, total predat:\"Eu fac numai ceea ce place Tatalui.\"
Toate lucrarile lui Isus erau complete.Totul era complet total eliberat.El a eliberat leprosul de lepra, femeia cu scurgerea de sange de scurgerea ei, El a eliberat lumea de pacat cand a murit in ziua ispasirii.El a eliberat total fiecare pacat.El a eliberat Biserica. Astfel nu mai este nevoie ca noi sa traim intr-o stare invinsa caci El a invins pe Diavolul si a luat toate stapanirile si puterile si le-a pus sub picioarele Lui si ei nu mai au puteri legale sa stapaneasca peste voi.Voi sunteti crestini.Noi nu trebuie sa-l lasam pe Diavolul sa ne dicteze. Cristos ne-a eliberat, eliberare totala;... ne-a eliberat de rau, ne-a eliberat de pacat, ne-a eliberat de obiceiuri, ne-a eliberat de vorbire, ne-a eliberat de tot felul de lucruri murdare.El ne-a eliberat total.
El ne-a eliberat din boala noastra\" caci El a fost ranit pentru faradelegile noastre, prin ranile Lui am fost vindecati\".El este vindecatorul nostru.
Ucenici au avut eliberare totala, absolut eliberare totala, deoarece ei erau total umpluti cu Duhul Sfant.
Dragostea lui Dumnezeu ne curateste de toata faradelegea, noi suntem eliberati de lucrurile lumii. Isus a zis:\"Prin aceasta vor cunoaste toti oamenii ca voi sunteti ucenicii mei, cand aveti dragoste unul pentru altul\". Cand un membru iubeste pe celalalt membru asa de mult incat ar muri pentru el.
Iar Cristos a murit pentru scopul acela.Diavolul este invins.Noi vrem eliberare totala.Noi vrem o Biserica care este pura si curata si neamestecata si spalata in Sangele Mielului si umpluta cu Duhul Sfant si semne si minuni si miracole.
Total eliberat fiecare!

Amin
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/40573/o-eliberare-totala