Ce să facem în anul în care este criză economică în lumea întreagă?
Autor: Spataru Constantin
Album: fara album
Categorie: Diverse

Text Mat. 24:6-14

Introducere: Fiecare se teme cînd aude ca este criză, fiecare vrea sa se împotriveasca să nu fie afectat de aceasta fiecare crede ca a venit sfârşitul, dar Isus ne învaţă: ce să nu facem mai întîi şi apoi ce sa facem:

1. Să nu ne înspaimîntam mai întîi: Mat. 24:6

2. Să nu ne împotrivim acestor crize ele trebuie sa se întîmple: Mat 24:6

3. Să nu facem proorocii ca sfârşitul este atunci: Mat 24:6

4. Să răbdam pîna la sfârsit: Mat 24:13

5. Să ne încurajam:

Gîndindu-ne ca oricît de mare ar fi criza în viata mea s-au a altei persoane dragi mie s-au nu această criza economică (lipsa de bani, pîine, carne, alimente, haine, etc.) nu va fi mai mare decît criza din viata Domnului Isus ex. Is. 53:1-12, Evr. 12:2-4.

Conc. Dacă eu realizez că crizele trebuie să se întîmple şi realizez ca oricît de mare ar fi ele în viata mea s-au altei persoane niciodată nu vor fi mai mari ca ale Domnului Isus nu poate sa afirme nimeni ca a luat bataie ca si Isus, a fost batjocorit ca si Isus s-au că a trăit asa de simplu în săracie ca si Isus si dacă El nu s-a temut si nu s-a plîns la Dumnezeu si nici la rude, prieteni pentru nimic noi de ce trebuie sa ne temem de vreo criză din lumea aceasta stiind ca Dumnezeu a promis că nu ne va părasi nicidecum pe toti care sunt copiii Lui Evr.13:5. Mai îndata ar trebui sa te asiguri ca eşti copilul Lui Dumnezeu verificând Io.1:12.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/schite/39168/ce-sa-facem-in-anul-in-care-este-criza-economica-in-lumea-intreaga