CE TE FACE DEOSEBIT?
Autor: GAND CATRE CER
Album: fara album
Categorie: Diverse

CE TE FACE DEOSEBIT?

Cum se va şti că am căpătat trecere înaintea Ta, eu şi poporul Tău? Oare nu când vei merge Tu cu noi şi când prin aceasta vom fi deosebiți, eu şi poporul Tău, de toate popoarele de pe faţa pământului?” Exodul 33:16

Ne place să ieșim în evidență, să impresionăm pe alți, fie prin talentele noastre, fie prin confesiunile pe care le avem, sau prin ceva care impresionează ochiul. Dumnezeu ne vrea oameni deosebiți, dar nu prin ceea ce credem noi, El este un Dumnezeu deosebit pentru că nimeni nu este ca Domnul, nu este alt Dumnezeu decât El. Vei fi un om deosebit atunci când Îl inviți pe Dumnezeu să călătorească împreună cu tine, atunci când poți să spui ca și Moise: , , Dacă nu vii Tu cu noi nu ne lăsa să plecăm, , . Moise cunoștea faptul că pe drumul lor vor fi greutăți, vor apărea probleme pe care numai Dumnezeu le putea rezolva. La început de an și nu numai, ar fi bine ca orice creștin să-L invite pe Dumnezeu să călătorească împreună cu el. Drumurile noastre vor trece prin locuri diferite. Psalmistul David spunea chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morți Tu ești cu mine. În psalmul 84 spune când străbat aceștia valea plângeri o prefac într-un loc plin de izvoare. Secretul era la Dumnezeu care călătorea alături de ei.
Iosua îi îndemna pe poporul Lui Dumnezeu să se sfințească pentru că pe drumul acesta nu au mai mers. Drumurile necunoscute sunt și cele care ne înspăimântă cel mai mult. Anul acesta poate fi un drum necunoscut, o ieșire din rutina, un drum al încercări credinței tale. Tot ce trebuie să știi este că Domnul a promis că vrea să călătorească împreună cu tine, dacă Îl inviți și dacă Îi dai locul suprem ca Domn și Stăpân în viața ta.
Vei fi un om deosebit atunci când prezența Lui Dumnezeu va fi meru în viața ta.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/schite/238909/ce-te-face-deosebit