Devoțional - Psalmul 4
Autor: Gabi Gheorghiaș
Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi
Categorie: Citire de fiecare zi

„Răspunde-mi când strig, Dumnezeul neprihănirii mele, scoate-mă la loc larg când sunt în strâmtorare! Ai milă de mine, ascultă-mi rugăciunea! ... Cutremurați-vă și nu păcătuiți! ... Aduceți jerfe neprihănite și încredeți-vă în Domnul." - Psalmul 4:1,4, 5


În relația pe care o avem cu Dumnezeu, ceea ce face El pentru noi are întâietate. Avem nevoie de îndurarea, iertarea și neprihănirea Sa pentru a ne apropia de El. Însă, odată ce avem parte de harul mântuirii prin pocăință și credință, sunt anumite așteptări, cerințe și responsabilități pe care și noi trebuie să le cunoaștem și să le îndeplinim. Să renunțăm la păcat, astfel încât să avem încredere și siguranță deplină atunci când venim cu nevoile și cererile noastre înaintea Lui, chiar și în cele mai grele și întunecate momente din viața noastră.

Rugăciune


Doamne, Tată ceresc, Creatorul și Dumnezeul mântuirii noastre, ne închinăm și Te slăvim că vrei să ne faci parte de iertare, neprihănire, înnoire și viață veșnică! Îți mulțumim că vrei să ne conștientizezi de realitatea sfințeniei Tale, a păcatului din viața noastră și din lumea în care trăim! Ajută-ne să cunoaștem, să prețuim și să ne trăim viața potrivit cu valorile, poruncile și principiile Tale sfinte! Te rugăm să răspunzi la rugăciunile noastre, să ne întărești credința și ne păzești de gândurile și de stările de neîncredere și descurajare! În Numele Domnului Isus și prin Duhul Sfânt Te rugăm și Îți mulțumim! Amin.
 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/237282/devotional-psalmul-4