Există consecințe asupra religiilor lumii din cauza învierii lui Hristos
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

„Există consecințe asupra religiilor lumii din cauza învierii lui Hristos

Învierea Domnului Isus  Hristos nu este doar un eveniment spiritual neutru. Toate religiile lumii sunt afectate de acestă Înviere.

1. După cum am văzut în postarea anterioară, învierea lui Hristos validează creștinismul și toate Scripturile - Vechiul și Noul Testament. Domnul Isus Hristos a făcut declarația exclusivă că El este singura Cale către Tatăl și doar El este Adevărul și Viața.

2. Pentru că Domnul Isus Hristos validează Scripturile și creștinismul, se înțelege de la sine că toate celelalte religii sunt invalidate. Hristos este Dumnezeu în trup care s-a întors din morți. El este învingătorul  tuturor dușmanilor Săi și a întregii  opoziţii.

3. Există oameni care ar dori să îmbine creștinismul cu alte religii, dar asta nu se poate. Budda a murit, Mohammed este mort, Joseph Smith a murit și Marx a murit. Creștinismul nu poate fi amestecat cu religii fondate de oameni morți. De fapt, religiile lumii se opun declarațiilor exclusive ale Domnului Isus Hristos.

4. Religiile lumii pot conține fragmente de adevăr, dar nu sunt faptice. Sunt mai mulți oameni decât credem care își doresc o religie potrivită cu psihicul sau cu imaginația lor, dar care nu doresc să primească ADEVĂRUL. Dumnezeu iubește pe toți acei oameni, dar El îi cheamă să știe cine este Hristos și ce a făcut El pentru umanitate. El a murit pentru păcatele noastre și A ÎNVIAT A TREIA ZI. Dumnezeu nu este surprins de multitudinea de credințe diferite, dar dorește să ajungem la cunoaşterea Adevărului.

5. Aplicație: Marx a fost fondatorul unei religii. Convingerea lui era că nu există Dumnezeu. Astăzi neo-marxiştii îşi propagă agenda cu un fanatism religios. Neo-marxismul și ocultismul și-au unit forțele împotriva Creştinismului. Teoriile lor despre sex și rasă au devenit religia oficială a națiunilor occidentale. Salvarea de religia neo-marxistă este să înțelegem ce spune Dumnezeu despre sex și rasă. El este Creatorul. Dumnezeu vrea să ne mântuiască  nu numai de religiile false dar și de păcat și de osânda veșnică. „Hristos, după ce S-a adus jertfă o singură dată, ca să poarte păcatele multora, Se va arăta a doua oară, nu în vederea păcatului, ca să aducă mântuirea celor ce-L aşteaptă. ” Evrei 9:28

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/schite/229342/exista-consecinte-asupra-religiilor-lumii-din-cauza-invierii-lui-hristos