Toate lucrurile își au vremea lor!
Autor: Toda Lorena
Album: Relatia ta cu Dumnezeu
Categorie: Timp

 Dumnezeu  mi-a vorbit și  mi-a zis: "Toate lucrurile își au vremea lor!" La început  nu înțelesesem, dar acum înțeleg, toate lucrurile, evenimentele, faptele se întâmplă  la un timp hotărât de Dumnezeu. El în înțelepciunea  Sa, a pregătit  toate lucrurile încă de la întemeierea lumii, noi trebuie  doar sa așteptăm, și sa acceptăm  voia Lui în  viețile  noastre, să  nu uităm  că toate încercările care vin în viața  noastră  sunt hotărâte  de Dumnezeu iar, voia Lui e mereu dreaptă, chiar  dacă, nu se întâmplă  ceea ce tu dorești, fi pe pace, Dumnezeu  cand îngăduie  încercarea  pregătește și  modul de a ieși  din ea.

Poate, prieteni te-au părăsit, nu te îngrijora, ba chiar te sfătuiesc  să-ți  faci prieten pe Dumnezeu, El te cunoaște și nu te va părăsi niciodată! Cândva  avusesem și eu prietene  dar fără  motiv prietenia noastră  s-a terminat, ca si cum nu a fost niciodată, dar cu timpul am înțeles  ca aceasta a fost voia Domnului și  pot spune ca mă  bucur că sa întâmplat așa  pentru  că, aceasta întâmplare din viață  m-a ajutat să mă  apropii  mai mult de  Dumnezeu, m-a ajutat  sa am un cel mai bun Prieten, împrieteneștete și tu cu Dumnezeu!

Poate astepti sa primesti iubire, si sa fi fericit... sa  sti ca si iubirea isi are vremea ei si ca  atunci cand va voi Domnul o vei primi.

Poate, aștepți  și  tu la fel ca și  mine împlinirea  făgăduinței  lui Dumnezeu, nu te lăsa descurajat niciodată, nu te îndoi, fi cu inima plină  de credință, sa crezi neîncetat  pentru  că Dumnezeu  e un Dumnezeu  credincios  făgăduințelor făcute, eu aștept  ca Dumnezeu  să lucreze, înainte  ca El să-mi  vorbească  am fost într-o  neînțelegere, nu înțelegeam  de ce făgăduința(promisiunea) nu se împlinește, Dumnezeu  m-a făcut  să  înțeleg  că toate  lucrurile  își  au vremea lor, de aceea  aștept  vremea  hotărâtă  de Dumnezeu  si te îndemn  si pe tine la același  lucru, nu uita că așteptarea  celor neprihăniți nu va fi decât BUCURIE!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/224000/toate-lucrurile-isi-au-vremea-lor