Cuvinte pentru Dumnezeu
Autor: Laura Neagu
Album: Cuvinte din cer
Categorie: Meditație

Doamne, nu există dragoste mai sinceră şi mai adâncă, decât cea pe care mi-o oferi Tu, când îmi plec genunchii din plăcere. Nu există pace mai profundă decât cea primită în dar de la Tine, atunci când ne întâlnim, în locul nostru secret... Nu există mângâiere mai caldă decât cea pe care mi-o dăruieşti Tu, când îmi păstrez lacrimile pentru Tine. Nu există încredere mai mare decât cea pe care mi-o oferi Tu, prin împlinirea tuturor promisiunilor.
Doamne, nu există frumuseţe mai desăvârșită decât cea pe care o văd în Tine, când ţinem amândoi ochii închişi.
Nu există vreun om, vreo forţă pământească sau vreo dorinţă arzătoare, care să mă motiveze să lupt mai mult decât o faci Tu prin siguranţa şi credincioşia pe care mi le oferi. Nu există vreun prieten care m-ar putea înţelege vreodată atât de bine cum o faci Tu, prin cunoaşterea, pătrunderea, acceptarea şi devotamentul Tău.
Doamne, nu există nimeni şi nimic, nici în cer, nici în sistemul solar, nici în stratul de ozon, nici în cea mai depărtată galaxie, nici pe Pământ şi nici pe vreo altă planetă încă nedescoperită, să mă fascineze într-un mod atât de minunat cum o faci Tu. Ce mi-aş putea dori mai presus decât prezenţa Ta?

Cu dragoste,
O fiică binecuvântată

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/221708/cuvinte-pentru-dumnezeu