Darurile Lui Dumnezeu – bune pentru noi
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

În Biblie există așa cuvinte: ''Cine este omul acela dintre voi care, dacă-i cere fiul său o pâine, să-i dea o piatră? Sau, dacă-i cere un peşte, să-i dea un şarpe? Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer! '' (Matei 7:9-11)

 

Dacă tatăl pământesc nu-l va minți pe fiul său, și nu-i va face rău, atunci când fiul său va cere ceva bun, atunci, cu cât mai mult Tatăl Ceresc. Să ne încredem în Tatăl nostru Ceresc și să primim darurile din partea Lui, ca ceva bun din partea Lui! Chiar dacă ceea ce primim – nu este fix în fix ceea, ce-am cerut de la El, dar trebuie să avem convingerea deplină că ceea ce vine de la Tatăl Ceresc, este mai bun, este ceea de ce într-adevăr avem nevoie. Există o diferență între ceea ce doresc și ceea ce într-adevăr am nevoie. Să ne încredem în Dumnezeu cu privire la aceasta! ''Orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare'' (Iacov 1:17). Dumnezeu este bun!

 

Rugăciune:

Îți mulțumesc, Doamne, că răspunsurile Tale la rugăciunile mele – sunt bune pentru mine. Știind, ceea ce cer, Tu îmi trimiți doar ceea ce într-adevăr am nevoie. Anume aceasta mă face un om binecuvântat și fericit. Ajută-mă să mă smeresc înaintea Ta și să-Ți mulțumesc pentru toate. În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/205363/darurile-lui-dumnezeu-bune-pentru-noi