Am !
Autor: Traian Suciu
Album: Licurici de har !
Categorie: Zidire spirituala


Am îndrumare la tot pasul pentru folosința corecta a lucrurilor... pentru uzul relațiilor am sfaturi, părerii și coordonate... dar pentru a găsi o cale de a dobândi cerul nu am decât Duhul Tau Sfant ce îmi deprinde sufletul in credinta și zbor!

Am între perii cărunți, alti perii cărunți... între gânduri le mele alte copleșitoare gânduri existențiale... . dar între sclipiri de inteligenta sau momente fără de sens, nu am decât Înțelepciunea Ta nemarginita in Cuvânt!

Am langa inima mea, alte inimii ce bat... intre iubiri regăsite sau pierdute altele care ma întrețin sau ma părăsesc... dar între jertfiri și suferinti, nu găsesc decât Golgota și ochii Tai care ma plang

Am langa visări și năzuinți speranta unui mâine mai bun... langa clipa de-acum o mâna ce ajuta constat... dar in armonia vesniciei nu am decât eroismul Tau din ieslea unui grajd in noapte!

Am bogății nemăsurate in binecuvântările fiecărei zi... . am in temeiul promisiunilor făcute in dragostea Ta, locașuri pregătite in cer... dar presus de acum și atunci, de lumea aceasta și cea de dincolo, avuția sufletului meu ești Tu, Isuse!
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/poezii/201453/am