Alipește-te de Dumnezeu și încrede-te în El!
Autor: E.A
Album: fara album
Categorie: Diverse

De-a lungul vieții mele am învățat să merg înaintea Domnului și să stau de vorbă cu El, să îi spun bucuriile mele, cererile, apăsarea si mulțumirea mea. Am învățat că Dumnezeu e Cel care mă cunoaște cel mai bine, îmi știe inima și îmi cunoaște dorințele mele.

Am trăit experiențe în care mă simțeam fără de ajutor, în care plângeam pentru ceea ce se întâmpla în jurul meu, și în care îmi plecam genunchii și strigam către Cer, ceream ajutor Tatălui si Dumnezeului meu, un Dumnezeu mare si Atotputernic.

Uneori nu e ușor să mergi înainte, poate nu știi pe unde să mergi și nu vezi clar drumul. În situatii grele, îmi spunea o soră mai în vârstă „Lasă-le în mâna Domnului”.
Poate te pleci pe genunchi și spui Domnului cererea ta, dar încă nu vezi răspunsul, așteaptă-l! Da, nu e ușor să aștepți, dar aici se testează și credința ta în Dumnezeu.

El are un timp și o vreme în care lucrează, și toate le face frumoase la vremea lor. De ce să grăbești tu lucrurile? Crezi că le poți face mai bine și mai frumoase ca Dumnezeu?

Lasă-L pe Domnul să lucreze și încrede-te în El, da, încrede-te în El. Dumnezeu ceea ce a spus face, si ceea ce a făgăduit, va împlini, de aceea, încrede-te în El!

Bucuria să radieze pe fața ta, laudă la adresa Lui să fie pe buzele tale și pacea să fie în inima ta. Alipește-te de El, fii pe placul Lui, fii credincios Lui, în ascultare de El, și vei vedea lucrările Sale frumoase în viața ta!

Măcar că zici că nu-L vezi, totuşi pricina ta este înaintea Lui: aşteaptă-L!  – Iov 35:14

Dumnezeu nu este un om, ca să mintă, Nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini?  – Numeri 23:19

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2020/04/17/alipeste-te-de-dumnezeu-si-increde-te-in-el/

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/198896/alipeste-te-de-dumnezeu-si-increde-te-in-el