CINE NE VA DESPARTI
Autor: GAND CATRE CER
Album: fara album
Categorie: Diverse

CINE NE VA DESPĂRȚI DE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU?

„Cine ne va despărți pe noi de dragostea lui Hristos? Necaz, sau strâmtorare, sau prigonire, sau foamete, sau lipsă de îmbrăcăminte, sau primejdie, sau sabie?”Romani 8:35

Trăim vremuri în care distanțarea socială e tot mai proeminentă, tot mai activă în rândul oamenilor. Cred că inainte să apară acest virus, noi am dat startul izolări. Trăiam fără să mai comunicăm uni cu alții, nu ne mai puteam aduna la nici un fel de organizare, atât religioasă cât și sportivă, internetul și lumea virtuală a dat de fapt primul start al distanțări, apoi virusul, si probabil vor urma și altele.

Realitatea tristă este că nu știiam că eram despărțiți înainte să apară virusul acesta. Trăiam în aceeași societate dar bogați nu aveau legătură cu săraci, trăiam în aceeași casă dar părinți nu aveau timp de copii.
Adevărul pe care nu vrem să-l recunoaștem este că nu virusul ne-a despărțit, că nu boala ne-a distanțat, că nu lipsa sau primejdia, ci o inimă rea și necredincioasă, certurile și vorbele grele pe care ni le aruncăm uni altora, invidia ne-a despărțit mai mult decât orice.
Chiar dacă trebuie să fim distanțați pentru o vreme nu trebuie să fim despărțiți, nici de Dumnezeu, nici de Familie, nici de Societate inima nostră să bată pentru binele tuturor.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/schite/198426/cine-ne-va-desparti