Respectul - unul din secretele cu care îți vei ține aproapele aproape
Autor: Laura Neagu
Album: Cuvinte din cer
Categorie: Diverse

Felul în care îți respecți aproapele reflectă exact modul în care Îl respecți pe Cel care l-a creat și bineînțeles modul în care te respecți de fapt pe tine însuți.

Indiferent de statutul social pe care îl are un om, indiferent de stilul de viață pe care îl trăiește, indiferent de kilogramele pe care le are în plus sau centimetrii în minus, un om MERITĂ respectul tău, doar pentru simplul fapt că sunteți facuți din același tip de pământ.

Respectul este o calitate foarte prețioasă în această societate, astfel că are și mulți dusmani. Ei sunt critica, judecata, invidia, răutatea și bârfa.

Critică un om azi și mâine te va face să-i simți lipsa! Invidiază-l azi pentru camașa de la Tommy Hilfiger și mâine va veni cu una de la Harrods! Judecă-l azi cu asprime și mâine o să primești invitație la Judecătorie! Poarta-te azi cu răutate și mâine te va vizita cu haita de câini dezlegați!

Sau...

Respectă-l neîntrerupt și vei caștiga un prieten pe viață!

Iubește-l și vei câștiga un înger cu care să-ți petreci timpul in rai!

Așa-i omul... Un amestec de sentimente și reacții adverse. Tu alegi ce dorești să pescuiești din oceanul sufletului lui: peștișori de aur, rechini, balene sau chiar balauri înspăimântători. Sau... poți să pescuiești cutiuțe frumoase cu surprize-surprize. Totul se rezumă la modul în care îl tratezi. Peștii buni trag la "momeală buna".

 

RESPECTĂ-ȚI APROAPELE!

RESPECTĂ-TE PE TINE!

RESPECTĂ-L PE DUMNEZEU!

RESPECT dacă faci asta!

 

Cu respect,

Laura

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/196923/respectul-unul-din-secretele-cu-care-iti-vei-tine-aproapele-aproape