Lupte cu nimicitorul
Autor: Cristian Radu
Album: Evanghelizare
Categorie: Mărturii

De multe ori, avem impresia caci Dumnezeu ne trece iarasi prin incercare, si ne intrebam de ce acum? Oare nu am vegheat deajuns? Oare am gresit undeva?  

V-ati gandit oare la incercariile Domnului Nostru Iubitor si la ale mincinosului?  

Cel rau, va ataca intr-una, una dupa alta va veni, pana nu vede ca suntem la pamanat nu se va opri, cei drept cat timp traim pe acest pamant lupta noastra este continua cu el. Mincinosul are sa te incerce atunci cand esti mai cazut, cand vede ca esti slabit, esti impovorat. Insa in momentele cand realizezi ca toate iti vin dintr-o data, si numai ai nici un ragaz, opreste-te, ingenuncheaza si roaga-te, pana nu simti prezenta Domnului nu te ridica, pana nu simti ca cugetul iti este limpede nu te ridica, pana nu simti pacea sufleteasca, nu te ridica. Zideste in tine cuvantul, zideste-L zilnic in momentele incercarii celui rau.  

Domnul nostru, cand ne incearca, el o va face treptat, vei avea timp de ragaz, el este indurator. Ajungi pana la momentul de a fi bucuros cand El te incearca, iar imediat dupa incercarea Lui, daca veghezi indeajuns, si ramai langa El, simti si o bucurie nespusa caci ai putut trece peste. Simti cum mila Lui te-a ajutat sa treci peste, nu ca ai avea un merit, doar pentru ca s-a indurat de tine asa de mult. Dragostea cea dulce ii vei simti indata, si te vei ridica biruitor.  

De multe ori, incercarea dureaza mai mult, pentru ca nu facem diferenta ce fel de incercare este peste noi in acel moment. Nu uita, cel rau racneste dar nu musca, si va veni mereu in gandurile tale, va incerca sa iti murdareasca cugetul, sa te faca sa zici ceva gresit doar in mintea ta, ii e deajuns. Mentine-ti capul pe umeri mereu!  

 

Isus nu te va lasa, increde-te doar si oricat de greu ti-ar fi, nu uita caci te iubeste asa cum nimeni nu o va face vreodata. Te intelege asa cum nimeni nu te-a inteles vreodata. Te iubeste, asa cum nimeni altcineva nu te-a iubit, si El va fi mereu cu tine, chiar si atunci cand nimeni numai este!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/193352/lupte-cu-nimicitorul