Se vor închide adunările?
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

*Se vor închide adunările? *
Spun unii, că vor veni momente când adunările noastre vor fi închise și nu ne vom mai putea închina Domnului. Dar adevărul este altul (spre fericirea unora și întristarea altora)! Știți din ce cauză? Pentru că noi nu deranjăm cu absolut nimic această societate (sau stat).
Prigonirile, când porneau împotriva creștinătății, porneau pentru că Biserica deranja societatea. De exemplu, cum a pornit prigoana în Ierusalim? Fapte 7:54,57... Ștefan i-a deranjat exagerat de mult, încât au început să-i prigonească pe toți creștinii.
Prigoana în România comunistă cum a început? Un păstor luteran se ridică în plină conferință a cultelor creștine împreună cu PCR-ul, și face niște afirmații ofensatoare pentru "tovarășii" lui Stalin.
Dar noi pe cine deranjăm? Biserica Penticostală, Baptistă sau oricare ar fi ea. Dacă noi nu deranjăm societatea întunecată prin lumina din noi, se prea poate ca noi să NU fim lumină. Ori societatea să nu fie chiar așa de întunecată? Nu cred! Păcatul e la culme.
Conducătorii de state știu foarte bine, că este deajuns să pună puțină presiune asupra noastră și ne vom apleca înaintea lor, ca toate cultele creștine din România în 1945. Ba chiar astăzi lucrează mai "smart". Ne dau atâta libertate încât noi înșine să ne pierdem principiile și să stăm frumos la locul nostru. Așa s-a întâmplat pe vremea lui Constantin cel Mare. Le-a fost dată libertatea pentru ca adunarea la un moment dat să se autodistrugă (rezultatul este "Biserica" Catolică, care este probabil cel mai departe de Scriptură).
Noi ar trebui să fim un țepuș, nu ca fiind oameni neserioși sau de nimic, ci ca cei din jur să știe că aceia care se strâng în Numele lui Isus Christos, osândesc păcatul fără ocolișuri.
Ioan Botezătorul de ce a fost închis? De drag ce i-a fost lui Irod de el? NU! Ci pentru că l-a condamnat pe Irod pentru păcatul în care trăia.
În concluzie, o mare parte din adunările de astăzi nu se vor închide. Cu ce deranjează un mic club religios, prin cele câteva cântece pe care le cântă în fiecare duminică (ele fiind oricum precum cântecele celor din lume) sau prin predicuțele lor care nu sunt decât discursuri motivaționale cu un pic de "divinitate" amestecate în ele? Scuzați-mi duritatea, dar aceste localuri nu se vor închide și totodată ele nu vor fi mireasa lui Christos.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/192965/se-vor-inchide-adunarile