Îți voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi
Autor: Igor Opincă
Album: fara album
Categorie: Atenționări și sfaturi

  „Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi,

te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” (Psalmii 32:8)

 

Apostolul Pavel s-a lăsat cârmuit de porunca: “Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15) În tot același timp, când el și aceia, care erau cu el, au fost gata să predice Evanghelia în Asia, “... au fost opriţi de Duhul Sfânt să vestească Cuvântul în Asia... ” (Faptele apostolilor 16:6) Totul pare așa, de parcă, ceea ce-a spus Domnul, este în contradicție cu ceea ce a făcut Duhul Sfânt. Apoi Pavel a hotărât să intre în Bitinia, dar din nou, “Duhul lui Isus nu le-a dat voie.” (Faptele apostolilor 16:7) Mai departe Pavel a văzut noaptea o vedenie, cum un om l-a chemat în Macedonia. El a privit vedenia aceea, ca pe voia Lui Dumnezeu, și ei au plecat în Macedonia.

 

Indiferent de aceea, că noi cunoaștem voia Lui Dumnezeu din Scriptură, totuși noi avem nevoie de ajutorul Duhului Sfânt, pentru ca el să ne interpreteze, și să ne ajute să aplicăm această voie!

 

Învață-mă, Doamne! Arată-mi calea pe care trebuie s-o urmez! Călăuzește-mă! Privirea Ta să fie îndreptată asupra mea! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

„Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” (Psalmii 32:8)

 

Cum să asculți predicile?

Este foarte important ca nu doar predicatorul să fie pregătit să împartă Cuvântul cu adunarea, ci de asemenea fiecare din adunare, să fie pregătit să asculte acest Cuvânt! Crezi că rolul tău ca ascultător este foarte important? Află 7 puncte, cum poți să te pregătești, ca să asculți predica!

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opinca

 

https: //www. facebook. com/Repalovveaceslav/videos/2228802723873022/

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/188641/iti-voi-arata-calea-pe-care-trebuie-s-o-urmezi