Este același lucru să fii botezat cu Duhul Sfânt și să primești Duhul Sfânt?
Autor: Vasile Filat
Album: fara album
Categorie: Diverse

Întrebare:

Pace frate Vasile. 1) Primirea Duhului Sfânt și botezul cu Duhul Sfânt e același lucru? 2)Dacă nu, cum pot fi botezat cu Duhul Sfânt (vorbirea în limbi), prin post, rugăciune, trebuie să aștept un moment potrivit de Domnul? Pentru că dacă nu mă înșel, primirea și botezul cu Spiritul Sfânt nu este același lucru. 3) Cand pimim darurile noastre? Inainte sau după botezul cu Duhul Sfânt? Sau Domnul le dă când vrea? Pentru că, dacă îmi amintesc bine, Dumnezeu mi-a spus printr-o lucrare (de la un proroc, in timp de rugaciune) că voi fi proroc. Acum ce ar trebui să fac? Mai întâi trebuie să fiu botezat cu Duhul Sfânt pentru a primi acest dar? Pentru că nu am vorbit niciodată în limbi. Deci, nu cred ca sunt botezat de Duhul Sfânt. Dar. Întâi vreau să primesc răspuns la prima întrebare dacă e același lucru să fii botezat și să-L primești.

Am scris pe site mai multe articole la subiectul Duhului Sfânt, în care veți găsi răspunsuri la întrebările Dvs. Iată unele din ele:

În cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv pe care îl conduc avem o sesiune care se numește „Subiecte Dificile”, la care se studiază subiectul Duhului Sfânt. Vă invit să vă încsrieți la Institut și să parcurgeți inclusiv această sesiune pentru a avea o temelie solidă în Cuvântul lui Dumnezeu.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/studii/187140/este-acelasi-lucru-sa-fii-botezat-cu-duhul-sfant-si-sa-primesti-duhul-sfant