Urare pentru noul an: O viață care să onoreze pe Dumnezeu!
Autor: E.A
Album: fara album
Categorie: Diverse

Privind ‘napoi la anul care se încheie, vreau să mulțumesc lui Dumnezeu pentru credincioșia și purtarea Sa de grijă.

Deseori mă gândesc la viteza cu care trec anii, văd că trec așa de repede, viața noastră trece așa de repede…

Am întâlnit următoarele cuvinte care m-au pus mult pe gânduri „Nu mai este vreme de a merge în viață fără scop, fără Dumnezeu, fără să strălucim pentru Isus”.

Da, ceea ce mai rămâne din viața noastră, din zilele noastre, să punem în lucrarea Domnului, viața noastră întreagă să fie în lucrarea Domnului, cu tot ceea ce suntem și avem, cu toată energia și puterea noastră să îI slujim!

Vor fi mulți care vor descuraja, vor încerca să te doboare la pământ și să clatine credința ta. Însă, nu da ‘napoi! Ține-te tare de Dumnezeu, fii cu inimă tare în El în orice vreme și în orice împrejurare, ține sus Cuvântul Său și nu te lăsa învins!

Privesc în jurul meu, sunt într-o țară străină și văd ce stil de viață se promovează, văd trăirea multora și văd nevoia de oameni asemenea lui Iosif, Daniel, Estera.

Tineri, ridicați-vă și onorați pe Dumnezeu! Acolo unde El v-a pus, cu darurile date de El, reprezentați-L și onorați-L, viața voastră să fie spre slava si gloria Sa!

Nu știu la câte zile sau ani va ajunge viața mea, dar stiu ceva, vreau ca viața mea să fie o viață prin care Dumnezeu sa Își facă Numele de slavă și mulți să îL cunoască pe El. Vreau să fiu tare in El și să pășesc cu credință înainte, să mă încred în El și să las ca planul Său să se facă în viața mea.

Un an se duce și altul vine, viața noastră trece, alegerile sunt în dreptul fiecăruia.

Tu poți fii unul dintr-acei care onorează Numele Său, prin care Dumnezeu să Își arate slava si puterea, prin care Numele Său să fie cunoscut de mulți, o mărturie de mare putere in jurul tău. Fii o lumină, fii sare cu putere de a săra, fii omul lui Dumnezeu oriunde vei merge! Rămâi credincios lui Dumnezeu, vei vedea marea Sa lucrare în viața ta!

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2018/12/29/urare-pentru-noul-an-o-viata-care-sa-onoreze-pe-dumnezeu/

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/183516/urare-pentru-noul-an-o-viata-care-sa-onoreze-pe-dumnezeu