ACORDĂ-I SALVATORULUI CINSTEA CUVENITĂ, CHIAR DACĂ EȘTI OBOSIT(Ă) ȘI AI AVUT O ZI GREA
Autor: Igor Opincă
Album: fara album
Categorie: Atenționări și sfaturi

 Mirul turnat pe capul lui Isus

“Pe când şedea Isus la masă, în Betania, în casa lui Simon leprosul, a venit o femeie care avea un vas de alabastru cu mir de nard curat, foarte scump, şi, după ce a spart vasul, a turnat mirul pe capul lui Isus.

Unora dintre ei le-a fost necaz şi ziceau: „Ce rost are risipa aceasta de mir?

Mirul acesta s-ar fi putut vinde cu mai mult de trei sute de dinari şi să se dea săracilor.” Şi le era foarte necaz pe femeia aceea.

Dar Isus le-a zis: „Lăsaţi-o în pace. De ce-i faceţi supărare? Ea a făcut un lucru frumos faţă de Mine” (Marcu 14:3-6). În casa lui Simon, a venit o femeie, care nu a fost invitată, care a vărsat mir scump, din belșug pe capul Lui Iisus. Femeia și-a folosit oportunitatea bună, pentru a-I acorda cinstea cuvenită Salvatorului. Cât de mare era dragostea ei față de Iisus! Închinarea ei din toată inima și bunătatea sa pe care a manifestat-o, i-a atins inima Lui Iisus!

 

Dacă Iisus ar veni azi în casa ta și S-ar fi așezat la masă, atunci probabil ți-ai fi lăsat toate treburile și ai fi vorbit cu El, nu-i așa? Nu ai fi alergat încolo și încoace lângă El, spunând: “Iisus sunt atât de bucuros (bucuroasă) să te văd. O, de aș fi avut puteri să vorbesc cu Tine, dar Tu nu-ți poți imagina, ce zi grea am avut azi. Totul a mers nu așa cum m-am așteptat, de aceea mi-a mai rămas puteri, doar pentru aceea, de a mă culca și de a privi televizorul. Probabil vom vorbi mai târziu”. Nu ai fi procedat astfel, nu-i așa? Nu! Dacă Iisus ar fi stat într-o cameră cu tine, te-ai fi aruncat la picioarele Lui și te-ai fi închinat Lui. Ai fi uitat că ești obosit(ă), și că ai avut o zi grea azi. Ți-ai fi folosit oportunitatea de a comunica cu El.

 

Salvatorul Prețios! Aroma mirului, care aparținea femeii, care Ți l-a turnat pe cap, a ajuns până la mine. Și eu doresc să-Ți acord cinstea cuvenită, din dragoste față de Tine, să-Ți aduc nu „picături”, ci să stric “vasul cu mir de nard prețios” în cinstea Ta. Primește dedicarea mea! Binecuvântează această dorință, pentru ca și în viitor o astfel de faptă, să nu fie doar influențată de emoțiile de moment, ci să fie dintr-o inimă plină de dragoste față de Tine! În numele Tău mă rog, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

 

 

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/studii/182816/acorda-i-salvatorului-cinstea-cuvenita-chiar-daca-esti-obosit-a-si-ai-avut-o-zi-grea