Timp special cu Dumnezeu
Autor: E. A
Album: fara album
Categorie: Diverse

Timp special cu Dumnezeu e un gând care am avut după un timp de rugăciune la adunare, în drum spre casă.

Erau unele lucruri care mă frământau, și în acest drum, am început să plâng și să stau de vorbă cu Domnul. După, am ajuns la concluzia că în lumea aceasta a stresului și a vitezei, cel mai frumos moment e atunci când stai de vorbă cu Dumnezeu, momentul acela când mergi înaintea Lui și lași toate îngrijorările și poverile în mâinile Sale, acel moment când știi că El cunoaște totul despre tine și că El e singurul care poate da rezolvare la cauzele și problemele tale.

Domnul mi-a pus pe inimă să vă incurajez la aceasta, să lăsați un moment din timpul vostru pentru a sta de vorbă cu El,   a împărtăși cu El bucuriile voastre, poverile și tot ceea ce vă apasă.

E un moment special în care ești doar tu și El, moment în care nu sunt secrete,   în care poți merge deschis și sincer, fără a te gândi ce ar putea spune unul sau altul.

Când? Analizează bine ziua care o ai, caută acest moment special. Să fie un timp în care să poți sta liniștit, să nu fi deranjat, să poți sta de vorbă cu El și să aștepți ca El să îți răspundă.

Poate spui că e complicat, dar încearcă și vezi!   Unii se trezesc dis de dimineață pentru a sta de vorbă cu Domnul și a încredința ziua respectivă în mâna Sa, alții se concentrează mai bine seara,   alții chiar și la muncă caută oportunități speciale și deosebite.

Te incurajez să pui efort, să te lupți să ai aceste momente. E un timp de mare valoare și de mare preț, în care vei primi putere să poți înainta mai departe, vei prinde curaj, vei primi bucurie și pace, vei avea o stâncă de adăpost unde să poți fugi oricând ai nevoie.

Stres, viteză, ocupații, câștig și multe altele sunt acelea care caracterizează timpul și vremea noastră, societatea în care ne mișcăm.   Însă, să nu uităm, mai presus de toate acestea,   prioritatea noastră este Dumnezeu! Lui să îI oferim slujirea noastră, energia noastră, timpul nostru; tot ceea ce facem, să fie spre slava si gloria Sa!

Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.  Matei 6:6

 

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2018/11/13/timp-special-cu-dumnezeu/

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/182165/timp-special-cu-dumnezeu