”FRICA” o plăcere
Autor: Maria Nechita
Album: Ploaia târzie
Categorie: Diverse

 

   FRICA de Domnul este plăcerea noastră!

   Isaia profețea cu câteva sute de ani înainte, că Domnul Isus va veni pe pământ și Duhul Sfânt se va odihni peste EL, iar FRICA de Domnul va fi plăcerea LUI.

   Isaia 11:3.”Plăcerea LUI va fi FRICA de Domnul; nu va judeca după înfățișare nici nu va hotărî după cele auzite, ci va judeca pe cei săraci cu dreptate și va hotărî cu nepărtinire asupra nenorociților țării; va lovi pământul cu toiagul Cuvântului LUI și cu suflarea buzelor LUi va omorî pe cel rău. Neprihănirea va fi brâul coapselor LUi și credincioșia brâul mijlocului Lui.”

   Proverbe 8:13.”FRICA de Domnul este urârea răului; trufia și mândria, purtarea rea și gura mincinoasă, iată ce urăsc eu.”

   Proverbe 14:27.”FRICA de Domnul este un izvor de viață, ea ne ferește de cursele morții.”

   Mai întâi să răsturnăm izvodirile religiei care a semănat în noi o frică demonică zicând: Dumnezeu te va bate, te va distruge, te va arunca sub o mașină, îți va ieși înainte cu o boală, un accident… plată pentru răul făcut. Iar atunci când se întâmplă ceva rău, răul venind de la cel rău, zice:  ”vezi cu Dumnezeu nu-I de joacă. El te arde când nu faci pe placul LUI”.        Au fost și sunt oameni paralizați de această frică demonică. Să vezi pe Dumnezeul plin de har, pace, bunătate, credincioșie demonstrată la cruce pentru noi, necondiționat, să-L vezi și să-L arăți lumii exact cum nu este, făcând jocul diavolului cu oamenii! ? Nu, nu, nu! FRICA de Domnul este plăcerea noastră. Și FRICA de Domnul a lui ISUS era plăcerea LUI. Isus ura răul adus în lume de satan, de aceea l-a pus sub călcâiul LUI la cruce, salvând omenirea, nu lovindu-i cu nenorocirii, ci părtinind nenorociții și săracii și lovind pământul cu toiagul Cuvântului Său, omorând pe cel rău de deasupra celor ce se vor face ”fiii” ai Săi. Când pământul este plin de Cuvântul Domnului, cum să mai ai frică de Dumnezeu că este împotriva ta, chiar atunci când greșești? Dacă ai greșit și ți s-a întâmplat ceva rău, nu Dumnezu a făcut, ci cel rău, fiindcă i-ai deschis drum liber prin păcat în viața ta. Chiar de asta pentru noi FRICA de Domnul este o plăcere și urâm răul la maxim, nu-l suferim; trufia, mândria, purtarea rea și gura mincinoasă, gura care dacă minte face orice altă plăcere diavolului. Urâm răul și păcatul și nu-l vom accepta în viața noastră, ci avem neprihănirea lui Isus și credincioșia LUI, care ne-a dat-o în schimbul păcatului, bolilor, neputințelor și sărăciei, la cruce. FRICA de Domnul este un izvor de viață. Vrei viața, alungă boala în Numele Domnului Isus din viața ta, frica de Domnul este favorită, ea te păzește de moarte, de ce să mori strivit de cancer, accidente… toate sunt rele și nu au loc împreună cu FRICA de Domnul în viața ta. FRICA de Domnul te ferește de cursele morții și aduce viața, este un izvor de viață. Te ține pe înălțimile tale unde ești împreună cu Hristos, unde poți să crești în FRICA de Domnul, descoperind comorile nepătrunse ale Cuvântului LUI și crescând în cunoașterea LUI, mereu, mereu, mai mult, mai mult, alergând înainte pentru premiul chemării cerești în Hristos Isus. Orice frică înafară de FRICA de Domnul este de la cel rău, să nu o suferim în viața noastră. Noi nu am primit un duh de frică, ci de dragoste, de putere și minte sănătoasă, iar plăcerea noastră este FRICA de Domnul. Nu avea  nici o frică rea, Dumnezeu nu te va dezamăgi niciodată. El ne iubește, ne-a iubit și ne va iubi pentru totdeauna, pentru că plăcerea LUI este și plăcerea noastră.

   Dacă înțelegi altfel ”frica de Domnul” te întreb: de ce o avea Isus și era plăcerea LUI, El nu avea păcat să-I fie frică de Tatăl Său, că-L va pedepsi? Mulțumim Doamne, frica de Domnul este plăcerea noastră și va fi mereu.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/181292/frica-o-placere