As vra mama
Autor: Ciobanu Stelian
Album: fara album:zidire
Categorie: Diverse
As vrea mama…
O caut printre ani, pe mama mea cea buna Adusa de spate, garbova si batrana O caut printre amintiri, poate am sa o gasesc S-ai sarut mana zbarcita, sa pot sa-i multumesc!
As vrea, sa-i aud pasii, in mersul ei, agale Sa-i aud glasul bland, chemandu-ma din vale Sa-i duc galeata plina, ca-i batrana si nu poate -Am imbatranit mama! Vad ca ma lasa puterile toate!
As vrea, sa ma privesti cu ochii plini de iubire Sa-ti vad iubirea de mama dar, este o amagire! Acum nu pot, sa mai fac ceva pentru mama mea batrana Tu, esti departe de mine, nu poti sa ma ei, de mana!
As vrea, sa-ti spun de Dumnezeul meu adevarat L-am cunoscut si eu, dupa ce tu ai plecat Nu s-a gasit nimeni, sa ne faca cunoscut pe Dumnezeu Sa ne scape de osanda, la timpul cel mai greu!
As vrea, sa ma certi, cand poate eu, greseam Sa ma dojenesti cu blandete, cand eu, lti raspundeam Iubiti-va mamele mult, altele nu sunt mai bune Oricat v-ati stradui, sa cautati, nu gasiti in lume!
Copii, iubiti-va cu mult drag parintii vostri Acum cat sunt printre noi si traiesc Atunci cand nu vor fi cei dragi ai nostri In zadar e cautarea, pe parinti nu-i mai gasesti! Amin!
21-03-2018.
Ciobanu Stelian
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/poezii/175964/as-vra-mama