Poți începe să trăiești
Autor: Carter Conlon
Album: Diverse
Categorie: Viață

Să îmbătrâneşti în lume este un lucru înspăimântător, dar în Trupul lui Hristos, puterea este dată celor bătrâni - o putere dincolo de orice profeție și viziune. La sfârșitul vieții, oamenii pe care îi iubești, cei mai apropiați ţie și cei pe care Dumnezeu i-a pus sub îngrijirea ta sunt cei mai importanți. Când îmbătrânim în Trupul lui Hristos, nu trebuie să trăieşti doar cu gândul de a muri. Poți începe să trăiești! Strigătul nostru trebuie să fie:"O, Doamne, întoarce-ne inimile către copiii acestei generații. Indiferent cât de departe de noi par să fie, dă-ne curajul de a le vorbi și de a lăsa un impact de durată în vieţile lor."

Poate că în trecut, cuvintele tale nu erau ceea ce ar fi trebuit să fie, dar lucrurile se pot schimba în viitor. În ciuda defectelor și a fragilităților noastre, Dumnezeu rămâne credincios și ne va împuternici să vorbim generației următoare. Este uimitor când înțelegi că ai putere în cuvintele tale astfel încât să poţi aduce ceva diferit în viața cuiva. Îmi amintesc ca şi tânăr creștin, că am trecut printr-o perioadă când m-am simțit ca fiind un eșec și am ajuns astfel sub acest nor de disperare timp de câteva luni.

Într-o zi am ieșit să mă plimb cu un polițist pe nume Doug, un creștin, iar el m-a întrebat:
- Ce este în neregulă cu tine?
- Sunt atât de descurajat! i-am explicat. Mă simt ca un eșec. Vreau să fiu diferit, dar mă simt fără speranță.
El s-a uitat la mine și a spus:
- Acesta este doar diavolul care încearcă să te condamne. Nu există nici o condamnare pentru cei care sunt în Hristos Isus. Știu că Îl doreşti pe Dumnezeu, așa că trebuie să înlături această atitudine.

Până în ziua de azi îmi amintesc cuvintele pe care le-a spus despre viața mea! Nu au fost deosebit de profunde, dar au fost rostite de un bărbat mai în vârstă pentru viața unui tânăr. Și acestea m-au ajutat să mă trezesc din nou.

 

Sursa:www. worldchallenge. org

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/174369/poti-incepe-sa-traiesti