Razboiul nevazut!!!
Autor: Daniel Cărăbaș
Album: Selectii
Categorie: Diverse

Razboiul nevazut!!!

„De fapt, lupta noastra nu este impotriva oamenilor, ci impotriva fortelor demonice exercitate de autoritatile spirituale care stapanesc lumea acestui secol intunecat. Este vorba despre spiritele rele care exista in locurile ceresti.” Efeseni 6-12

Ca si copii a lui Dumnezeu, zilnic vom lupta impotriva celui rau, zilnic el ne va amagi cu minciuni si ne va aduce deznadejde si frica. Lupta cea mai crunta a unui crestin este cea la nivelul cugetului. Gandurile pe care le avem influenteaza ceea ce suntem astazi si ceea ce vom deveni maine, ele pot fi o piedica in ceea ce Dumnezeu ne-a creat sa fim. Lupta din mintea noastra poate cauza efecte negative ce aduc urmari neplacute.  

Atunci cand treci printr-un esec, printr-o dezamagire, printr-o cadere, Satan va fi prezent acolo ca sa iti produca durere, sa iti reaminteasca ce ai facut, ce ti s-a intamplat si ca nu exista iertare si reabilitate vrand sa te faca sa stagnezi, si sa crezi ca esti o dezamagire dar Cel ce e in tine este mai puternic si iti spune:”Nu te teme; pentru ca Eu sunt cu tine! Nu te speria , pentru ca Eu sunt Dumnezeul tau! Eu te voi sustine, te voi ajuta si te voi sprijini cu dreapta Mea salvatoare!”(Isaia 41:10) . Dumnezeu te iubeste atat de mult incat a dat pe fiul Sau ca sa moara pentru pentru tine si chiar daca ii gresesti El este mereu acolo ca sa te ridice, sa te reabiliteze si sa te intareasca. Prin relatia noastra cu Hristos avem autoritate asupra Satanei si demonilor lui .

Daca tot ceea ce auzi si vezi este numai durere si negativitate, tu continua sa crezi ca esti un luptator al Domnului, si in numele Lui mustrarea are putere. Bazeaza-te pe puterea Domnului si crede ca prin El poti birui, imbraca-te cu toata armura pe care ti-o ofera Dumnezeu ca sa rezisti impotriva diavolului. „14 Deci fiti pregatiti folosind adevarul ca pe o centura si utilizati dreptatea ca aparatoare a pieptului.15 Pasiunea pentru proclamarea Vestii Bune a pacii sa fie „incaltamintea” voastra spirituala. 16 In toate situatiile, folositi-va credinta ca scut. Cu ea veti putea sa opriti efectul sagetilor aprinse ale celui rau. 17 Sa folositi salvarea de care beneficiati ca pe un coif iar sabia voastra sa fie Cuvantul lui Dumnezeu, care este opera Spiritului Sfant.”(Efeseni 6:14-17)

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/168936/razboiul-nevazut