De ce cred în Domnul Isus?
Autor: Dorina Madaras
Album: fara album
Categorie: Meditație

Știți de ce cred în Domnul Isus și tot ce spune El? Pentru că mi-a dovedit că are la inimă  interesele mele cele mai bune !!! Aleluia! Binecuvântat să fie Domnul!

Ce poate face El mai mult pentru noi şi nu a făcut până acum? El deja și-a dar viața pentru noi!!!  Romani 5: 8-10 dovedește dragostea nemărginită a lui Dumnezeu față de noi: "Dar Dumnezeu Își arată dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi". Deci, cu atât mai mult acum, când suntem socotiți neprihăniți, prin sângele Lui, vom fi mântuiți prin El de mânia lui Dumnezeu. Căci, dacă atunci când eram vrăjmași, am fost împăcați cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Său, cu mult mai mult acum, când suntem împăcați cu El, vom fi mântuiți prin viața Lui." Aleluia! Glorie Domnului! Romani 8:32 adaugă, "El, care n'a cruțat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toți, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?"

Dragii mei frați și surori, noi putem avea încredere deplină în Cel care a murit pentru noi! El și-a dovedit marea Sa iubire pentru cei care sunt copiii Lui. Ce a spus că va face întotdeauna a făcut, și lucrurile pe care le vedem deja îndeplinite în Cuvântul Său, pur și simplu ne dovedesc că ceea zice El despre viitor va avea loc la fel de sigur! Slăvit să fie Domnul! AMIN! Aleluia!

Dumnezeu să ne binecuvânteze ! 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/160643/de-ce-cred-in-domnul-isus