Isus Hristos, Omul Perfect
Autor: Dorina Madaras
Album: fara album
Categorie: Diverse

Domnul Isus Hristos este singurul Om care a trăit vreodată pe pământ, care nu a păcătuit niciodată. Nici o singură dată! "El n-a făcut păcat, și în gura Lui nu s-a găsit vicleșug" (1 Petru 2:22). "Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El" (2 Corinteni 5:21).

Ar trebui sa-I acordăm toată atenție noastră asupra ceea ce spune Isus că El este singura persoană din întreaga istorie umană care nu a comis niciodată o ofensă la adresa lui Dumnezeu. O astfel de persoană merită întreaga noastră atenție! Dar nu a fost doar că Isus nu a păcatuit niciodată! Nu numai că sa păstrat sfânt, sa ferit de orice rău, dar a trăit continuu în felul în care la onorat și la slăvit pe Dumnezeu, Tatăl Lui. Tot ce a făcut, a făcut să-și onoreze Tatăl Său. Așa cum El a spus: "Cel ce M'a trimes, este cu Mine; Tatăl nu M'a lăsat singur, pentrucă totdeauna fac ce-I este plăcut" (Ioan 8:29). Cum poate cineva ignora cuvintele acestui om perfect? Noi trebuie să-L ascultăm și să împlinim cuvintele Lui, deoarece sânt rostite de buzele care nu a vorbit NICIODATĂ o minciună și întotdeauna la slăvit pe Dumnezeu, lăsându-ne un exemplu, ca să călcăm pe urmele Lui (1 Petru 2:21).

Domnul să ne ajute pe toți să trăim ca Domnul Isus Hristos! Toate slavă Îi aparține Dumnezeului meu care este singur vrednic de toată lauda,  închinare, respect, ascultare, iubire și onoare! Amin !!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/160641/isus-hristos-omul-perfect